Weisz Fanni először mutatta meg a nyilvánosságnak szerelmét

2024. június 24.
Weisz Fanni igyekszik minél jobban óvni magánéletét, éppen ezért a külvilág szinte alig tudott bármit is újdonsült szerelméről. A magyar modell ezúttal kivételt tett és először posztolt közös fotót oldalán.

Februárban röppent fel a hír, hogy a magyar modellre, Weisz Fannira újra rátalált a szerelem. Fanni ekkor egy 24 óráig elérhető Insta-storyban tett ki egy fekete-fehér fotót, amin egy férfival bújik össze. Fanni a fényképeken egy fekete szívecske emojival takarta ki a férfi arcát, így esélye sem volt a kívülállóknak arra, hogy beazonosítsák az illetőt. 

Ugyan azóta már eltelt pár hónap, ennek ellenére továbbra sem lehetett tudni semmit Weisz Fanni új választottjáról. A modell korábbi tapasztalatai alapján arra jutott, hogy igyekszik minél jobban védeni a magánéletét, azonban most mégis kivételt tett.

Fanni és újdonsült párja jelenleg olaszországi nyaralásukat élvezik, ahonnan a modell egy közös fotót is posztolt. A páros a romantikus Velencéből jelentkezett be. (A fotót ide kattintva tudod megnézni.) A bejegyzés azonban nem csak azért keltette fel a rajongók figyelmét, mert ez az első közös képük. A követők kiszúrták, hogy Fanni bal kezére egy gyűrű is kiderült, ráadásul elindult a találgatás azzal kapcsolatban is, hogy a modell babát vár-e. 

Az bizony baba. Gratulálok!

– írta az egyik kommentelő. 

Weisz Fanni Hajmási Péterrel való válása után másfél évig alkotott egy párt Bókay Gergővel, akivel 2022-ben szakítottak. Onnantól egészen mostanáig, a titokzatos új lovag feltűnéséig nem tudtunk semmit Fanni szerelmi életéről. De a jelek most arra utalnak, hogy Fanni boldogabb, mint valaha.

Forrás: Instagram Fotó: Centrál-archív