Nagyon úgy tűnik, hogy Weisz Fannira újra rátalált a szerelem

2024. február 28.
Egy titokzatos Insta-story alapján úgy tűnik, Weisz Fanni újra szerelmes.
Weisz Fanni 3:2

Weisz Fanni szívét a jelek szerint újra eltalálta Ámor nyila. A magyar modell egy 24 óráig elérhető Insta-storyban tett ki egy fekete-fehér fotót, amin egy férfival bújik össze. 

Fanni a fényképen egy fekete szívecske emojival takarta ki a férfi arcát, így esély sincs beazonosítani az illetőt kívülállók számára. Mivel a modell képeit tilos megosztani, a fényképet Weisz Fanni Insta-storyjában tudod megtekinteni még pár órán keresztül, ha IDE kattintasz! 

A modell korábbi tapasztalatai alapján arra jutott, hogy igyekszik minél jobban védeni a magánéletét.

Weisz Fanni korábban Hajmási Péter felesége volt, akivel hét évig alkottak egy párt. A kapcsolatuk során Fanni édesanyja többször is azt állította, hogy Péter rossz hatással van a lányára, így a modell és a családtagjai között évekig tartó mosolyszünet állt be.

Weisz Fanni és Hajmási Péter még 2019-ben.

Weisz Fanni és Hajmási Péter még 2019-ben.

Később felreppentek a hírek, hogy Weisz Fanni és Hajmási Péter beadták a válópert, és utána derült ki, hogy Fanni újra párra talált. Akkori kedvese Bókay Gergő volt, akivel anno Nádai Anikó is járt. 

Ultra hollywoodi csavarként ezután derült ki, hogy volt férje új barátnője pedig nem más, mint akkori pasija exe, maga Nádai Anikó. Anikó és Péter olyannyira egymásra találtak, hogy azóta is együtt vannak és már közös gyermekük is született.

Végül másfél éves kapcsolat után jelentette be Fanni és Bókay Gergő 2022-ben, hogy szakítottak. Onnantól egészen mostanáig, a titokzatos új lovag feltűnéséig nem tudtunk semmit Fanni szerelmi életéről. De a jelek most arra utalnak, hogy a magányos napok véget értek Weisz Fanni életében.

Forrás: Instagram     Fotó: Marie Claire archív