Gerard Butler fejét elcsavarta egy nála 25 évvel fiatalabb bikinimodell

2024. július 05.
Gerard Butler új barátnőjével andalgott az utcán, látszólag teljes az összhang köztük. A korkülönbség miatt sokan találgatni kezdtek: ő lehet az új Leonardo DiCaprio?
Gerard Butler barátnője

Gerard Butlerről Hollywoodban való felbukkanása óta az a hír járja, hogy valódi nőcsábász. Az 54 éves skót színész olyan sztárok fejét csavarta el, mint például Jennifer Anniston, Brandi Glanville és Naomi Campbell.

Most azonban egy nálunk kevéssé ismert szőke nővel kapták lencsevégre Gerard Butlert. Mint kiderült, a séta közben a színész vállát masszírozó hölgyet Penny Lane-nek hívják, 29 éves, és a híres Sports Illustrated magazin egyik modellje.

Penny Lane, az új barátnő

Penny Lane, az új barátnő

A 300 sztárja, Gerard Butler szerelemi élete tele van érdekes fordulatokkal, már csak ha a közte és barátnői közötti korkülönbségeket nézzük. Bár sokan azt kezdték mondani, hogy az aktuális barátnője és közte lévő negyedszázados korkülönbség miatt talán Gerard Butler lehet az új Leonardo DiCaprio, de nem ilyen egyértelmű a kép. Valószínűleg a színész nem törődik az életkorral, csak az érzéseit követi.

Gerard Butler barátnői nem csak fiatalabb nők voltak

Tavaly januárig ugyanis Gerard Butler a nála mindössze 3 évvel fiatalabb, 50 éves Morgan Brown ingatlanbefektetővel volt 9 évig se veled-se nélküled kapcsolatban. 

Gerard Butler és egykori barátnője, Morgan Brown 9 évig voltak együtt

Gerard Butler és egykori barátnője, Morgan Brown 9 évig voltak együtt

Előtte a nála 18 évvel fiatalabb Madalina Ghenea román modellel jártak hosszabb ideig. New Yorkban találkoztak egymással, és annyira jól sikerült az első közös estéjük, ahol még csak nem is csókolóztak, hogy Gerard Butler azt mondta a lánynak, szívesen meglátogatná őt Milánóban. Három nap múlva meg is jelent nála az ajtóban, de a rendkívül romantikusan induló kapcsolat egy év múlva kifulladt.

És ott van még a két nagyon sokat emlegetett nagyágyú a színész életéből: Naomi Campbell és Jennifer Aniston. Mindketten egyidősek a színésszel és egyikükkel sem volt hivatalosan megerősítve a viszonyuk. 

Anistonnal az Exférj újratöltve című filmben szerepeltek együtt és szemmel látható volt a kémia kettejük között. A forgatáson dolgozók szerint szünetekben többször is látták őket csókolózni, illetve sok időt töltöttek Jennifer lakókocsijában.

Egy interjúban feltették a kérdést Gerard Butlernek, hogy Angelina Jolie vagy Jennifer Aniston – Brad Pitt két exfelesége – csókol jobban. Kis szenvedés után Butler Anistont hozta ki győztesnek.

A színészt és új barátnőjét ITT tudod megnézni!

Forrás: dailymail.co.uk    Fotó: Getty Images