Lékai-Kiss Ramóna csodás alakja átsejlik nyári pucérruháján

2024. július 17.
Lékai-Kiss Ramóna egy balatoni hajókázás közben mutatta meg szexi alakját pucérruhás fotóján.
Lékai-Kiss Ramóna pucérruha

Sok honfitársunkhoz hasonlóan a jelek szerint Lékai-Kiss Ramóna is hatalmas rajongója a Balatonnak. A műsorvezető megosztott pár pillanatot egy kellemes hajókázásról, amelyen a képek alapján valószínűleg a barátnőivel vett részt.

Az egyik legutóbbi fotón Lékai-Kiss Ramóna egy szexi nyári pucérruhában, egy hajón állva nézi a balatoni tájat. A ruhán átsejlik a színésznő alakja, amely kifogástalan, mint mindig. A képet sajnos nem oszthatjuk meg, de ITT te is meg tudod nézni! 

Nagyon beindult a nyár Lékai-Kiss Ramóna életében is, hiszen a balatoni kirándulás előtt nem sokkal Marbelláról osztott meg képeket, ahova húgával együtt utaztak kikapcsolódni. Az ott készült bikinis fotók sem hagynak kétséget afelől, hogy Ramóna nagyon odafigyel az egészségére.

Persze ebben valójában semmi meglepő nincs, hiszen Instagram-bejegyzései elárulják, hogy Lékai-Kiss Ramóna odafigyel az egészséges étkezésre. Ő a reklámarca az egyik legnépszerűbb táplálékkiegészítőket forgalmazó márkának, és korábban már posztolt arról is, hogy fut, a férjével, a kézilabdázó Lékai Mátéval a Balaton körül bicikliznek, vagy éppen Ausztriában síelnek a családjával.

Az idei július amúgy is nagyon izgalmasnak ígérkezik a Lékai-Kiss család számára. Ennek oka, hogy a műsorvezető férje, Lékai Máté kézilabdázó is tagja az olimpiai válogatottnak. Így az már tuti biztos, hogy a pár ötéves kisfia és Ramóna teljes szívükből drukkolni fognak a kézilabda-válogatott sikeréért.

Forrás: Instagram       Fotó: Centrál archív