Igazi mázlista: Lékai-Kiss Ramóna a Bridgerton sztárjával fotózkodott a Hungaroringen

2024. július 22.
A Bridgerton rajongói most rettenetesen irigyek lehetnek Lékai-Kiss Ramónára, akinek sikerült elcsípnie egy fotó erejéig a Bridgerton sztárját.
Lékai-Kiss Ramóna a Bridgerton sztárjával fotózkodott a Hungaroringen

Ahogy arról már írtunk, a hétvégén világsztár érkezett Budapestre, ugyanis Brad Pitt a Hungaroringen forgatja a legújabb filmjét. Ám úgy tűnik, nem ő az egyetlen nagyágyú az országban!

Lékai-Kiss Ramóna is a Hungaroringen tartózkodik és nem akárkivel futott ott össze, mint a Bridgerton sztárjával, Simone Ashley-vel, aki Kate Sharmát alakítja a sorozatban. A 29 éves brit színésznő pont olyan gyönyörű, mint a sorozatban, és szemmel láthatóan boldogan pózolt a műsorvezetővel. ITT tudod megnézni a fotót.

Lékai-Kiss Ramóna egy másik bejegyzéséből kiderül, hogy ötéves kisfiával, Noéval érkezett a Hungaroringre.

A műsorvezető nagyon aktív a közösségi médiában, így nyomon követhetjük azt, mivel telik a nyara.  A balatoni kirándulás előtt nem sokkal Marbelláról osztott meg képeket, ahova húgával együtt utaztak kikapcsolódni. A képek tanúsága szerint Lékai-Kiss Ramóna bomba formában van, ami nem is csoda, hiszen rengeteget sportol és odafigyel az egészséges étkezésre. Ő a reklámarca az egyik legnépszerűbb táplálékkiegészítőket forgalmazó márkának, aminek termékeit gyakran népszerűsíti.

Az idei július pedig különösen izgalmasnak ígérkezik a Lékai-Kiss Ramóna számára, ugyanis a férje, Lékai Máté kézilabdázó is tagja az olimpiai válogatottnak. Így nem kétséges, hogy Ramóna és ötéves kisfiuk lelkesen fognak szurkolni a kézilabda-válogatott sikeréért.

Forrás: Instagram, Fotó: Centrál archív