Imádja az internet, ahogy Lékai-Kiss Ramóna fia reagált édesapja győzelmére az olimpián

2024. július 30.
Futótűzként terjednek a neten Lékai-Kiss Ramóna Facebook-fotói, amiken a kisfia, Noé boldogan öleli meg édesapját, miután a magyar férfi kézilabda-válogatott győzelmet aratott Argentína ellen.
Olimpia 2024: így örült Lékai-Kiss Ramóna fia a győzelemnek

A párizsi olimpia harmadik napján a magyar férfi kézilabda-válogatott megverte Argentínát. A végeredmény 35–25 lett. Lékai-Kiss Ramóna az elmúlt napokban többször is megosztotta a rajongóival a közösségi oldalain, hogy megérkeztek kisfiával Párizsba, hogy szurkoljanak a magyar kézilabda-válogatottnak és természetesen férjének, Lékai Máténak, aki a csapat tagja.

Nemrég pedig egy hihetetlenül szívmelengető képet rakott fel a Facebookra a párizsi olimpiáról. A fotón Lékai Máté és kisfia boldogan ölelkeznek közvetlenül a kézisek győzelme után, és azt írta a képhez Lékai-Kiss Ramóna: „Elkaptuk Apát egy puszira. Megvan az első győzelem!”

Lékai-Kiss Ramóna nagyon aktív a közösségi médiában, így nyomon követhetjük azt, mivel telik a nyara és gyakran oszt meg családi képeket is. Nem is olyan régen megmutatta, hogy ötéves kisfiával, Noéval és férjével a Hungaroringen vannak, ahol a műsorvezető számos hírességgel találkozott, és még a Bridgerton sztárját, Simone Ashley-t is elcsípte egy fotó erejéig, aki Kate Sharmát alakítja a sorozatban.

Korábban pedig a balatoni kirándulásáról és Marbelláról osztott meg képeket, ahova húgával együtt utaztak kikapcsolódni. A képek tanúsága szerint Lékai-Kiss Ramóna bomba formában van, ami nem is csoda, hiszen rengeteget sportol és odafigyel az egészséges étkezésre. Ő a reklámarca az egyik legnépszerűbb táplálékkiegészítőket forgalmazó márkának, aminek termékeit gyakran népszerűsíti.

Forrás: FacebookFotó: Centrál archív