Sandra Bullock egy évvel párja halála után kész újra randizni

2024. augusztus 01.
A tavalyi évben érkezett a tragikus hír, miszerint Sandra Bullock párja, az 57 éves Bryan Randall elhunyt. Egy év elteltével az amerikai színésznő nyitottan áll egy randevú lehetőségéhez.
Sandra Bullock nyitott arra, hogy újra randizzon

A tavalyi évben látott napvilágot a szörnyű hír, miszerint 57 éves korában elhunyt Sandra Bullock párja, Bryan Randall. A férfi augusztus 5-én életét vesztette az ALS-szel folytatott hároméves küzdelme után. Sandra Bullock párja először modellként, majd fotográfusként dolgozott és nyolc évig volt együtt a színésznővel. A pár először 2015 januárjában találkozott Bullock Louis nevű kisfiának születésnapján, ahol a férfit kérték fel partifotósnak. A pár még abban az évben összejött és néhány hónappal később nyilvánosan is vállalták kapcsolatukat, amikor együtt jelentek meg Jennifer Aniston és Justin Theroux esküvőjén.

Sandra Bullock nyitott arra, hogy újra randevúzzon

Az Us Weeklynek nemrég egy forrás felfedte, hogy a kétgyermekes édesanya egy évvel párja halála után nyitott a lehetőségre, hogy a későbbiekben újra randevúzzon. A bennfentes azonban hangsúlyozta, hogy jelenleg Sandra Bullock „lassan gyógyul és ébren tartja Bryan emlékét. Jelenleg a gyermekeire koncentrál”.

Az amiotrófiás laterálszklerózis (ALS) a mozgatóideg fokozatos leépülésével járó gyógyíthatatlan betegség, amely idővel fokozatosan romló izomműködést eredményez. A betegség végzetes és viszonylag gyors lefolyású: átlagos túlélése a diagnózistól számítva 2-5 év. 

Sandra Bullock, párja halála után egy folyónál szórta szét élete szerelmének hamvait. Idén januárban Bullock testvére, Gesine Bullock-Prado osztott meg egy folyót ábrázoló fotót, amivel boldog születésnapot kívánt Randallnak, hozzátéve, hogy „Sandy elhozott téged a folyóhoz, ahogyan azt megígérte”.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images