Lebuktak: Jennifer Aniston és Sandra Bullock is plasztikai sebésznél járt

2024. március 30.
Jennifer Anistont és Sandra Bullockot a napokban kapták lencsevégre, amint együtt távoznak egy népszerű plasztikai sebész rendelőjéből.

Úgy tűnik, Jennifer Aniston és Sandra Bullock mégsem a természetes öregedés hívei, legalábbis nagyon erősen erre utalnak a két színésznőről készült friss fotók. A lesifotósok által készített képeken Jennifer Aniston és Sandra Bullock egy népszerű plasztikai sebész rendelőjéből távoznak éppen, aki egyébként a facelift eljárások mesteri végrehajtásáról híres a hollywoodi sztárok körében. A facelift ernyőfogalom, ami többféle módon is történhet, a plasztikai sebészeknél általában egy kisebb beavatkozást jelent, ahol többnyire kicsi bemetszéseket ejtenek és így „emelik meg” a megereszkedett bőrt. A képeken az 55 éves Jennifer Aniston kék farmert, fekete felsőt és egy nagy fekete kalapot visel, míg az 59 éves Sandra Bullock fekete nadrágban, fekete pufi kabátban és egy nagy fekete napszemüvegben mutatkozott. A fotókat ITT lehet megnézni.

Jennifer Aniston 2018-ban őszintén bevallotta, hogy rendszeresen használ botoxot és fillereket arca fiatalítására, de egyesek szerint orrát és melleit is megműttethette. Sandra Bullock esetében már kevésbé egyértelmű a helyzet, de a szakértők többsége úgy véli, hogy Bullock szintén áteshetett orvosi kozmetikai beavatkozásokon, de talán még kés alá is feküdt fiatalos külseje megőrzésének érdekében.

A Jennifer Aniston és Sandra Bullock által meglátogatott szalon egyébként a connecticuti Retreat At Split Rock, ami számos luxuskategóriás szépészeti beavatkozást kínál. Nem tudhatjuk persze biztosan, hogy a két színésznő milyen beavatkozásokat vett igénybe, de az biztosnak tűnik, hogy nem (kizárólag) a derekas hidratálásnak és az arcjógának köszönhetik kirobbanó külsejüket.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images