Ezt a dolgot szeretné megtenni Sandra Bullock még a halála előtt

2024. május 09.
Idén lesz 30 éves a Féktelenül című film, amelyben Sandra Bullock és Keanu Reeves először szerepeltek együtt. Az évforduló alkalmából a színészek elmondták, hogy mi az, amit még meg akarnak tenni haláluk előtt.
Ezt a dolgot szeretné megtenni Sandra Bullock a halála előtt

Sandra Bullock és Keanu Reeves még 1994-ben szerepeltek együtt először – és reméljük, hogy nem utoljára – a Féktelenül című film forgatásán, amit még több évtized távlatából is emlegetnek. Bullock és Reeves köztudottan jó barátok lettek, sok rajongó pedig egy ideig abban reménykedett, hogy a két színész között több is kialakulhat, mint puszta barátság. Sandra Bullock egy korábbi interjú során azt mondta, hogy soha nem volt köztük romantikus kapcsolat, mivel nem szerették volna lerombolni a barátságukat. A sokszor emlegetett Féktelenül című film azonban idén ünnepli a 30. évfordulóját, amelynek alkalmából a két sztár az 50 MPH podcastben meséltek az alakításukról. Sandra Bullock hangsúlyozta, hogy halála előtt mindenképpen szeretne még egy közös alakítást Keanu Reevesszel. 

„Mielőtt meghalok, mielőtt elhagyom ezt a bolygót, úgy gondolom, hogy Keanunak és nekem mindenképp csinálnunk kell valamit a kamera előtt.”

Sandra Bullock és Keanu Reeves

Sandra Bullock és Keanu Reeves

A Mátrix sztárja szintén egyetértett ezzel a gondolattal, ugyanis nem sokkal később a következőt felelte: „Szívesen dolgoznék veled együtt, még mielőtt lecsukódik a szemünk.” A podcastban Reeves azt is megjegyezte, miszerint különleges kapcsolat fűzte Sandra Bullockhoz, így véleménye szerint ezért is lehetett olyan egyedülálló a film. 

Azt hiszem, volt köztünk egy vonzalom

– magyarázta. 

Sandra Bullock elmondása szerint végig nagyon jól érezte magát a színésszel, éppen ezért nem akadt olyan, amit ne próbálhatott, vagy tehetett volna meg Keanu Reeves mellett. Hozzátette, miszerint ez a fajta bizalom nagyon ritka a színészi körökben.

Forrás: Marie Claire Fotó: Getty Images