Tom Cruise elképesztő mutatványa fogja zárni a 2024-es párizsi olimpiát

2024. augusztus 02.
Tom Cruise, a hollywoodi akciósztár a pletykák szerint a 2024-es párizsi olimpián is megvillogtatja tehetségét.
Tom Cruise olimpia 2024

Tom Cruise szolgálatra jelentkezik a 2024-es párizsi olimpián! Bár a Mission: Impossible-filmek 62 éves sztárja jelenleg szurkolóként van jelen Párizsban, a források szerint a színész valójában egy szigorúan titkos projekten dolgozik.

A People magazin szerint Tom Cruise hónapok óta arra készül, hogy augusztus 11-én a párizsi olimpia záróünnepségén egy látványos ejtőernyős mutatványt mutasson be. A finálé során a hírek szerint Tom Cruise nagy utat fog megtenni: a 2024-es párizsi olimpia helyszínéről indulva végül az Egyesült Államokban fog kikötni, hogy átadja a 2028-as olimpiai játékokat a következő házigazda városnak, Los Angelesnek. 

És ezt mégis miként fogja véghez vinni?

Tom Cruise a 2024-es párizsi olimpián szurkol

Tom Cruise a 2024-es párizsi olimpián szurkol

Az állítólagos terv az, hogy a háromszoros Golden Globe-díjas színész először a State de France tetejéről ereszkedik le, mielőtt elérné első célpontját, a stadion pályáját. A 2024-es olimpia közvetítése ezután egy kétperces, előre felvett szegmensre vált, amelyben Tom Cruise a következő állomásra repülőgépen utazik, és Franciaországból Los Angelesbe viszi az olimpiai zászlót. Ezután a színész kiugrik a repülőgépből, hogy a hollywoodi táblán landoljon.

A The Hollywood Reporter azt is elmondta, hogy tervben volt egy másik Los Angeles-i mutatvány is, amely az előre felvett szegmensben szerepelt volna, ám azt végül visszavonták, mivel a Los Angeles-i rendőrség vonakodott lezárni a Pacific Coast Highwayt. 

A TMZ szerint azonban még így is rengeteg más lenyűgöző pillanata lesz a záróünnepségnek – például az, amikor Tom Cruise az útja során átadja a zászlót más olimpiai sportolóknak. A bajnokok sorában állítólag kerékpáros, gördeszkás és röplabdázó olimpikon is szerepel.

A TMZ információi szerint Tom Cruise állt elő a mutatvány ötletével, amire a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal végül megadta az engedélyt.

Forrás: People Fotó: Getty Images