Így bulizott Tom Cruise – a színész láthatóan elengedte magát a koncert alatt

2024. július 01.
Úgy tűnik, hogy Tom Cruise még mindig az Egyesült Államokban tartózkodik és mi tagadás, láthatóan nagyon jól érzi magát. A színészt nemrég egy Coldplay-koncerten látták bulizni.
Így bulizott Tom Cruise a koncert alatt

Az utóbbi időszakban attól volt hangos a média, hogy Tom Cruise lánya, Suri megtagadta édesapja vezetéknevét, mivel már évek óta nincs kapcsolat közöttük. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy 29 éves fiával, Connorral – akit Nicole Kidmannel fogadtak örökbe – jó kapcsolatot ápol, hiszen az apa-fia párost nemrég Londonban látták, miközben egy családi helikopterezésen vettek részt. 

Úgy tűnik, hogy Tom Cruise továbbra is az Egyesült Királyságban folytatja vakációját, ugyanis nemrég Glastonburyben, egy Coldplay-koncerten kapták lencsevégre. Cruise a Mission Impossible-ben szereplő színésztársával, Simon Peggel énekelte az Oasis Don’t Look Back In Anger című számát. A sztárok egy csodás VIP-területről nézhették végig a koncertet. Tom Cruise-t és Simon Peget a nap elején még csak beszélgetni látták a rajongók, azonban a résztvevők által készített videón jól látható, amint a páros elengedi magát a szám közben. 

A Top Gun sztárja, Tom egy fekete, nyitott galléros ingben, míg Simon fehér pólóban, tengerészkék kabátban és baseballsapkában mutatkozott az eseményen. 

Tom egy héttel azután jelent meg az eseményen, hogy részt vett Taylor Swift Eras Tour koncertjén, ahol a VIP-sátorban Travis Kelce-szel látták táncolni. Tom Cruise szombat este a londoni Wembley Stadionban is az A-listás vendégek között volt.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images