Lencsevégre kapták Mariah Carey-t és ritkán látott lányát, amint megérkeztek Szardíniára

2024. augusztus 13.
Mariah Carey stílusosan nézett ki – mint mindig –, amikor megérkezett két gyerekével Szardíniára. Lányáról, Monroe-ról sikerült is fotót készíteniük a paparazzóknak, aki már lassan kész hölgy!
Mariah Carey és gyerekei megérkeztek Szardíniára

Az 55 éves Mariah Carey – aki idén ősszel karácsonyi turnéra indul – egy testhez simuló bézs felsőben és texturált maxiszoknyában hagyta el a magánrepülőgépét. Elbűvölően nézett ki a túlméretezett fekete napszemüvegében, szőke haja pedig hullámokban omlott a vállaira.

Mariah Carey nem egyedül érkezett vasárnap Szardíniára. 13 éves ikrei is csatlakoztak, Moroccan és Monroe. Monroe egy világos színű rövidnadrágot és zöld, illetve sötétkék színekben pompázó batikolt pulóvert viselt. Sötét, göndör haja egy nagy kontyba volt összefogva a feje tetején. Monroe testvére, Moroccan egy farmer rövidnadrágban és fehér pólóban érkezett a családjával. A képeket ITT találod!

Az énekesnő ikreinek édesapja az amerikai műsorvezető-színész Nick Cannon, akinek egyébként összesen 11 gyermeke van, miután egyikük tragikus módon elhunyt egy fertőzés következtében. Mariah Carey eddig kétszer volt házas. Első férje Tommy Mottola zenei producer volt, második férje pedig az említett Nick Cannon. Az énekesnővel közös gyerekeik 2011-ben születtek. Alig pár évvel később, Mariah Carey és Nick Cannon 2014-ben döntöttek a válás mellett.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Billboard Music Awards (@bbmas) által megosztott bejegyzés

Ahogy telnek az évek, úgy látszik egyre jobban, hogy Monroe mennyire hasonlít híres édesanyjára. A díva az utóbbi időben nem sokszor osztott meg képeket a gyerekeiről, de mikor igen, akkor jól látható a hasonlóság. Tavaly ősszel és télen Mariah Carey kifejezetten sokat posztolt az ikreiről. A legutóbbi közös videójuk 2023 karácsonyán készült, illetve 2024. február 15-én posztolt az énekesnő egy Valentin-napi képet a kisfiával.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés

Augusztus elején Mariah Carey bejelentette, hogy az ünnepi szezonban útnak indul All I Want For Christmas Is You című karácsonyi albumának 30. évfordulója alkalmából. A túra 20 várost érint, és november elejétől december közepéig tart majd, így méltó módon ünnepelheti meg az énekesnő ezt a jelentős mérföldkövet.

Forrás: Dailymail, Fotó: Getty Images