Mariah Carey 7 év után újra szingli lett

2023. december 22.
Épp az ünnepek előtt vált újra szinglivé a karácsony királynője: a párhoz közeli forrás azt is elárulta, hogy mi állhatott a szakítás mögött.
Mariah Carey idén Barbie babaként is meghódítja a karácsonyt

A PageSix-nek hivatalosan is megerősítették, hogy Mariah Carey és párja, Bryan Tanaka hét év után szakítottak egymással. A párhoz közeli forrás szerint a döntés mögött a korkülönbség, és az abból fakadó eltérő jövőképek állhattak: a 40 éves Tanaka állítólag gyereket szeretett volna, de az énekesnő már nem akart újra anya lenni.

Az 54 éves Mariah Carey egy 12 éves ikerpár (Moroccan és Monroe) anyukája, akik előző, Nick Cannonnal kötött házasságából születtek. Tanakának még nincs saját gyereke. A férfi még 2006-ban kezdett el táncosként dolgozni Mariah Carey mellett, majd 2016-ban össze is jöttek.

Az All I Want For Christmas Is You énekesnője már korábban is „utalt” a szakításra: a People-nak december elején azt nyilatkozta, hogy már régóta nagyon várja a karácsonyt, ugyanis „nagyon nehéz éve volt”, de sokak szemében az is gyanús volt, amikor Mariah Carey egyedül érkezett szokásos éves aspeni sítúrájára.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images