Mariah Carey merész bronzruhája alig takart valamit az énekesnőből

2024. február 02.
Mariah Carey új szintre emelte a pucérruha fogalmát: a Recording Academy díjátadóján tényleg csupán alig takarta testét bronz istennő szettje.
Mariah Carey szexi pucérruhája keveset hagy a képzeletnek

Mariah Carey megtalálta a tökéletes egyensúlyt a klasszikus és a modern, illetve az elegáns és a szexi között legújabb szettjével! A merész összeállítást a Recording Academy díjátadó eseményére viselte az énekesnő, ahol egyébként Mariah Carey nyerte el a Global Impact Award díjat.

A vörös szőnyegre Mariah Carey egy bronzszínű összeállítást választott. Felül egy klasszikus, mélyen dekoltált fűzőt viselt, alul pedig egy gyakorlatilag teljesen átlátszó organza szoknyát, ami látni engedte hosszú lábait. A vagány pucérruhát állítólag a régi Hollywood csillogása ihlette. Erre Mariah Carey elegáns és hihetetlenül nőies, kristályokkal rakott ékszerei is ráerősítenek.

Mariah Carey szexi pucérruhája keveset hagy a képzeletnek

Mariah Carey persze egyáltalán nem az egyetlen a sztárok között, aki szívesen bevállalja a dögös, de ízléses pucérruhákat: a már Marilyn Monroe által is viselt trend lényege, hogy viselője – legalább egy kicsit – meztelennek tűnjön, miközben természetesen mégis valamilyen különleges kreáció takarja a testét. Jane Birkin is kipróbálta, és azóta persze olyan sztárok is feltűntek emlékezetes pucérruháikban, mint Rihanna vagy éppen Kate Moss.

Forrás: People Fotó: Getty Images