Katalin hercegné új gyűrűjének titkos jelentése van

2024. augusztus 14.
A szemfüles netezők kiszúrták, hogy a videóban, amiben Katalin hercegné Vilmos herceggel együtt gratulált Nagy-Britannia olimpikonjainak, egy új gyűrűt visel a walesi hercegné, aminek titkos jelentése lehet!
Katalin hercegné új gyűrűjének titkos jelentése van

A 42 éves Katalin hercegné és Vilmos herceg egy meglepetés videóüzenetben gratuláltak Nagy-Britannia olimpikonjainak a párizsi olimpián elért sikerhez. A walesi herceg és hercegné az olimpia utolsó napján posztolták a videót, de nem vettek részt személyesen az olimpián, így folytatódik a csendes, visszafogott nyár, amire minden bizonnyal szüksége van a kezelés alatt álló Katalinnak.

Ugyanakkor az augusztus 11-én közzétett videóban meglepő dolgot szúrtak ki a sasszemű netezők: Katalin hercegné egy sötét és világos ékkövekkel tarkított gyűrűt visel. Igaz, csak egy villanás erejéig lehetett látni a bal gyűrűsujján ott, ahol máskor Diana hercegné eljegyzési gyűrűje szokott lenni.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales) által megosztott bejegyzés

Katalin hercegné új gyűrűjének titkos jelentése lehet

Noha nehéz volt felismerni a gyűrűben lévő kövek pontos árnyalatát, néhányan úgy gondolják, hogy a gyűrűnek mélyebb jelentése lehet. Egyes feltételezések szerint a sötétebb kövek gránátok, amik Katalin hercegné januári születésnapjához kötődnek, vagy zafírok, amelyek kiegészítik ikonikus zafír és gyémánt eljegyzési gyűrűjét, ami Diana hercegnőé volt.

Egyesek szerint ez az ígéretgyűrű lehet, amelyet Vilmos herceg ajándékozott Katalin hercegnének, amikor először randevúztak a St. Andrews-i egyetemen. Az ígéretgyűrűt a királyi pár születési kövei díszítik: a júniusban született herceg gyöngyei és a már említett gránát, ami Katalin születési köve. A gránát drágakövekről azt tartják, hogy az elkötelezettséget jelképezik, a gyöngy pedig köztudottan az ártatlanság és a tisztaság szimbóluma.

@marieclairehun

Katalin hercegné a rákdiagnózisának nyilvánosságra hozatala óta másodszor jelent meg nyilvánosan. Ezúttal Wimbledonba látogatott ki.💜 #princesskate #katemiddleton #royalfamily #wimbledon

♬ original sound – <3

Mások szerint a rejtélyes darab egy gyémántokkal és zafírokkal díszített gyűrű, amiről azt gondolják, hogy az úgynevezett örökkévalóság-gyűrű, amit Vilmos herceg adott Katalin hercegnének az első fiuk, György herceg születésének alkalmából, és ami tökéletes hétköznapi viselet Diana hercegné eljegyzési gyűrűjéhez képest.

Azt is érdekesnek tartják, hogy Katalin hercegné márciusi anyák napi képén, amin a 11 éves György herceggel, a 9 éves Sarolta hercegnővel és a 6 éves Lajos herceggel látható, még nem volt rajta a gyűrű és más alkalommal sem szúrták ki a rajongók. Néhányan pedig azt feltételezik, hogy ez egy vadiúj gyűrű Vilmos hercegtől.

Forrás: People, Tatler, Fotó: Getty Images