Katalin hercegné élete a rák miatt örökre megváltozhat

2024. június 05.
Katalin hercegné állapota a hírek szerint nagyon biztató, de a visszatérése kapcsán rengeteg kérdés merült fel.
Katalin hercegné visszatérés 2

Katalin hercegné szerepe a brit királyi családban valószínűleg változni fog visszatérése után. A márciusban bejelentett rákbetegsége előtt Katalin walesi hercegné férjével, Vilmos herceggel mindig is a királyi család frontvonalában tevékenykedett.

Egy belsős információ szerint Katalin hercegnét „már nem fogjuk úgy látni, mint ahogy a betegsége előtt tettük”. Azt is elárulta az informátor, hogy Katalin hercegné újragondolja, hogy mennyit fog vállalni, miután megelőző kemoterápiás kezelésen esett át az elmúlt hónapokban.

A királyi szakértő, Richard Fitzwilliams szerint Katalin hercegné újbóli megjelenése az orvosi visszajelzésektől függ majd, és nagyon komolyan fogják venni, hogy mennyit bír el az állapota. 

Katalin és Vilmos 2023-ban húsvét alkalmából összeöltöztek a gyerekeikkel

Katalin és Vilmos 2023-ban húsvét alkalmából összeöltöztek a gyerekeikkel

Ezek az új információk azután láttak napvilágot Katalin hercegnéről, hogy felreppentek olyan hírek is, amelyek szerint a hercegné idén már biztos nem fog részt venni hivatalos rendezvényeken. 

2024 elején derült ki, hogy Katalin hercegnén tervezett hasi műtétet hajtottak végre, ami után teljesen eltűnt a világ szeme elől. Ekkor óriási találgatások kaptak szárnyra a hosszú szünet miatt. Felmerült, hogy problémák lehetnek Katalin hercegné és Vilmos herceg házasságában, amelyet a palota hónapokig nem kommentált. Ezután érkezett márciusban egy videó, amelyben maga Katalin hercegné osztotta meg az emberekkel, hogy a műtétét követően rákos sejteket találtak a testében. 

@marieclairehun

Katalin hercegnéért az egész világ szinte egy emberként aggódik és most végre jó hírek érkeztek az állapotát illetően. Olvass bővebben a hercegnéről és állapotáról a marieclaire.hu-n! #katemiddleton#royalfamily#katalinhercegné

♬ Love Of My Life – Metrow Ar

A hír az egész világot sokkolta, és mindenki egy emberként drukkol Katalin hercegné felépüléséért. 

Forrás: pagesix.com     Fotó: Getty Images