Egyre többen kezdenek rá berágni: Blake Lively porig alázott egy riportert a kamerák előtt

2024. augusztus 16.
Az utóbbi időben sötét fellegek gyülekeznek Blake Lively felett, és egy riporter által megosztott videó, amiben a színésznő porig alázta őt, nem sokat segített a helyzetén.
Blake Lively porig alázott egy riportert interjú közben

Az utóbbi napokban szépen szállingóznak a hírek arról, hogy Justin Baldoni és Blake Lively – együtt szerepelnek a Velünk véget ér című filmben – ki nem állhatják egymást, sőt, az is előfordult, hogy a forgatások szünetében veszekedtek vagy éppen a színésznő belekötött a forgatási munkálatokba.

Aztán a film sajtókörútján Blake Lively romcomnak állította be a családon belüli erőszakról szóló filmet, amivel szintén kihúzta a gyufát. Az már csak olaj volt a tűzre, hogy előkerült a TikTokon egy 2008-as beszélgetés, amiben a színésznő Gossip Girl (A pletykafészek) szereplőit „majmoknak” nevezi.

Aki ezen a ponton még nem csalódott Blake Livelyban, azt egyenesen sokkhatásként érte a díjnyertes újságíró, Kjersti Flaa 2016-os videója, amit feltöltött a Youtube-ra, és amiben Blake Lively csúnyán megalázta a riportert, aki azt mondta: majdnem otthagyta a szakmát a színésznő viselkedése miatt.

Blake Lively durván megalázott egy riportert már az interjú elején

A videó azzal kezdődik, hogy Flaa gratulál Blake Lively terhességéhez, mivel akkor volt várandós a második gyerekével. Erre a színésznő a következőt reagálta:

– Én is gratulálok a te pocakodhoz – erre Flaa idegesen felkacagott.  

– Mi van a pocakommal? – kérdezett vissza Flaa, aki egyáltalán nem volt várandós, azután megpróbáltak lapozni a kínos szituáción.

Aztán a dolgok csak rosszabbra fordultak, amikor Flaa feltette az első kérdését Blake Livelynak és Parker Posey-nak a Café Society című film kapcsán. Mivel a film az 1930-as években játszódik, Flaa azon töprengett, hogy szívesen viselték-e a régimódi ruhákat a forgatás alatt. Ám Livelynak nem tetszett a kérdés és azt felelte:

„Mindenki a ruhákról akar beszélni, de kíváncsi vagyok, hogy a férfiakat is megkérdeznék-e a ruhákról” – mondta Blake Lively, erre Flaa azt felelte, hogy ő természetesen igen.

A kellemetlen interjú még néhány percig tartott, mire a teljesen lesújtott Flaa lezárta, és úgy jellemezte: „A legkényelmetlenebb interjúhelyzet, amit valaha átéltem”.

Azóta pedig egy újabb, 2018-as interjú került fel a Youtube-ra, amiben Flaa az Egy kis szívesség kapcsán beszélgetett Blake Livelyval és Anna Kendrickkel. Itt már mindenki kapott Livelytól, és színésztársával kapcsolatban megjegyezte, hogy „Anna csak egy egomániás”, aztán azon töprengett, hogy biztos úgy vették rá az embereket, hogy eljöjjenek a sajtóeseményre, hogy megvesztegették őket alkohollal és süteményekkel”.

Ezek után nem meglepő, hogy Blake Lively népszerűsége folyamatosan csökken.

Forrás: Dailymail, Fotó: Getty Images