Blake Lively bocsánatot kért Katalin hercegnétől

2024. március 23.
Blake Lively bocsánatot kért a Photoshoppal kapcsolatos gúnyolódásért, miután tegnap Katalin hercegné nyilvánosságra hozta, hogy rákot diagnosztizáltak nála.
Blake Lively tavaszi köröm

Szép, ha az ember belátja, hogy hibázott és képes nyilvánosan bocsánatot kérni. Blake Lively, miután Katalin hercegné bejelentette, hogy mi távollétének valódi oka, nyilvánosan bocsánatot kért, amiért korábban a Photoshop-botrány okán kigúnyolta Katalin hercegnét.

Blake Lively az Insta-oldalára írta ki sztoriban a következőt: „Biztos vagyok benne, hogy ma senkit nem érdekel, de úgy érzem, ezt meg kell tennem. Csináltam egy buta bejegyzést a sikertelen Photoshop-őrület körül, és ez a bejegyzés ma elszomorított.” Az üzenetet a színésznő azzal zárta: „Sajnálom. Szeretetet és jókívánságokat küldök mindenkinek, mindig.”

Blake Lively gúnyolódik?

Katalin hercegné nemrég kirobbant Photoshop-akciója kapcsán, amelyen három gyerekével látható anyák napja alkalmából, ugyanis a 26 éves színésznő nyilvánosan gúnyolódott a walesi hercegnőn. Blake Lively akkor az Instagram-oldalán viccet csinált az ügyből és egy meglehetősen rosszul photoshopolt képet osztott meg, amin egyértelműen látszik, hogy szinte nincs rajta egy valódi részlet sem. A rajongóinak egyáltalán nem tetszett a poén. 

Katalin hercegné rákos

Blake Lively posztja az akkor egyre nagyobb méreteket öltő összeesküvés-elméletek közepette jelent meg Katalin hercegné távollétével kapcsolatban a januári hasi műtétet követően. Miután Katalin hercegné megosztotta a nyilvánossággal az igazságot állapotával kapcsolatban, a pletykák elhallgattak.

Katalin hercegné a decemberi műtéte óta nem sokat árult el a palota Katalin hercegné állapotáról, betegségéről, holott Károly király prosztatarákjáról nyíltan kommunikáltak. Egészen vad összeesküvés-elméletek keltek lábra az utóbbi hetekben Katalin hercegné állapotáról, Vilmos herceg viszonyáról, mint a hercegné eltűnése mögött álló korábbi eseményről. Katalin most váratlan videónyilatkozatával vette elejét a további találgatásoknak, amiben közrejátszhatott az is, hogy a kórházi adatokhoz megpróbálhatott valaki nemrég hozzáférni.

Reagáltak a sztárok is

Katalin hercegné tegnapi bejelentésére az angol királyi család mellett több híresség is együttérzését fejezte ki. Catherine-Zeta Jones is üzent többek között a hercegnének. A szomorú diagnózis hallatán Harry herceg és Meghan Markle is együttérzését fejezte ki nyilvánosan, egészséget és gyógyulást kívántak a hercegné és az egész család számára. 

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images