Eláll a lélegzet: Blake Lively áttetsző ruhát viselt új filmjének forgatásán

2024. május 31.
Blake Lively megdöbbentő látványt nyújtott az Egy kis szívesség 2 forgatásán. Áttetsző ruhája nem sokat bízott a képzeletre!
Eláll a lélegzet: Blake Lively áttetsző ruhát viselt új filmjének forgatásán

Nem sokáig tartózkodott Budapesten Blake Lively, miután május közepén érkezett gyerekeivel és férjével, Ryan Reynoldsszal, hogy egy hidegháborús akciófilmet forgasson hazánkban a színész. A Gossip Girl sztárját egy másik projekt szólította el Magyarországról.

Blake Lively áttetsző ruhát viselt az Egy kis szívesség 2 forgatásán

Már nagyban forog a nagy sikerű, 2018-as Egy kis szívesség folytatása, ami Darcey Bell azonos című regénye alapján készült, és amelyben Blake Lively az egyik főszereplőt, Emily Nelsont alakítja. A 36 éves színésznőt éjszaka látták forgatni Rómában.

A négygyerekes anya lenyűgöző látványt nyújtott az áttetsző ruhájában. Egy fehér szatén bodyt viselt, amit csillogó gyöngyszemekkel díszítettek, és fehér magas sarkúval tették tökéletessé a megjelenését. Minimális kiegészítőket választottak Blake Lively szettjéhez, hogy az impozáns ruhán legyen a fő hangsúly, de ezért a jobb csuklóján mutatós arany karkötőket, valamint mindkét kezén vaskos gyűrűket visel. A képeket itt találod.

A soron következő folytatásban Blake Lively, Anna Kendrick, Henry Golding és Andrew Rannells ismételheti meg az első filmbeli szerepüket. A projekthez új szereplők is csatlakoztak: Alex Newell, Michele Morrone és Allison Janney.  Mivel a film még gyártási szakaszban van, az Egy kis szívesség 2 pontos megjelenési dátumát még nem közölték. 

Ám a rajongóknak nem kell sokat várniuk arra, hogy ismét lássák Blake Lively-t, mivel a tervek szerint a hamarosan megjelenő Velünk véget ér című filmben is feltűnik majd, aminek amerikai bemutatója augusztus 9-én várható. A film Colleen Hoover azonos című regényén alapul.

Forrás: Dailymail, Fotó: Getty Images