Turbékolnak és néptáncot ropnak: Meghan Markle és Harry herceg csodásan érzik magukat Bogotában

2024. augusztus 16.
Elstartolt Meghan Markle és Harry herceg négynapos kolumbiai körútja, aminek már az első napja is zsúfoltra sikeredett, ám ez szemmel láthatóan a legkevésbé sem zavarja a brit királyi családból kilépett párt.
Meghan Markle és Harry herceg kolumbiai útja csodásan telik

Izgalmasan kezdődött Meghan Markle és Harry herceg első napja Kolumbiában. Francia Márquez alelnök asszony kísérte őket egész nap és nyomban bele is csöppentek a kolumbiai kultúrába.

Elsőként egy színházi előadáson vettek részt a Delia Zapata Nemzeti Művészeti Központban a Kolibri csókja című színdarabon. A színes ruhákba öltözött néptáncosok olyan lehengerlő műsort adtak elő, hogy egy ponton a hercegi pár is bekapcsolódott a műsorba, és Meghan Markle kifejezetten lelkesen ropta a táncosokkal. Az előadás végén Harry herceggel együtt kezet fogtak a táncosokkal és megdicsérték látványos jelmezeiket.

Utána következett a bogotái Centro Nacional Cultura Popular állami iskola, ahol szigorú fegyveres őrség kísérte Meghan Markle-t és Harry herceget. A látogatás során a tanulók arról beszélgettek a párral, hogy mennyire aggasztja őket a technológiai változás. Meghan Markle hihetetlenül „lenyűgözőnek, okosnak és hozzáértőnek” jellemezte a diákokat, és kiemelte annak fontosságát, hogy „önellátóak legyenek, és ne a technológiára támaszkodjanak”. 

A beszélgetés során Marquez alelnök asszony elmondta, hogy ugyanazokat az eszméket és célokat osztja, mint Harry herceg és Meghan Markle a digitális világ gyermekek számára biztonságosabbá tételével kapcsolatban.

Meghan Markle-t és Harry herceget Márquez alelnök hívta meg az országba, miután látta a pár kétrészes Netflix-dokumentumfilmjét és meghatotta a történetük. A párosra üdítően hat az utazás, folyamatosan mosolyognak, kéz a kézben sétálnak Bogotában, és egy jól elkapott fotón az is látható, ahogy Harry magához öleli Meghant és megpuszilja a fejét.

Négynapos körútra indult Kolumbiában Meghan Markle és Harry herceg

Négynapos körútra indult Kolumbiában Meghan Markle és Harry herceg

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images