Harry herceg és Meghan Markle majd’ felfalták egymást a kamerák előtt

2024. április 13.
Harry herceg és Meghan Markle, Sussex hercege és hercegnéje egy meglehetősen szenvedélyes csókot váltottak a nyilvánosság előtt, miközben az új Netflix sorozatukat forgattak.
Harry és Meghan visszaadták a milliókat érő nászajándékot a rajongójuknak

Harry herceg és Meghan Markle forró nyilvános csókot váltottak egymással egy miami rendezvényen, miután bejelentették, hogy egy új Netflix-sorozaton dolgoznak. 

Az éjszaka folyamán Sussex hercegét és hercegnéjét mosolyogva, kéz a kézben sétálgatva látták, egy filmes stábbal a hátuk mögött. Majd másnap részt vettek Harry herceg floridai adománygyűjtő pólómeccsén. A Royal Salute Polo Challenge nevű sporteseményen a pár világos színű ruhákat viselt, és hihetetlenül lazának tűntek.

Ezt a bizonyos pólóbajnokságot minden évben a 2006-ban Harry által alapított jótékonysági szervezet, a Sentebale javára rendezik meg, amely a Dél-Afrikában élő fiatalokat és gyermekeket támogatja. Az eseményen Harry volt a Royal Salute Sentebale csapatának kapitánya a Grand Champions Team ellen, és csapata diadalmasan nyert.

 

Harry herceg és csapata 3-1-re győzött, a herceg még a nyitógólt is megszerezte. A győzelem után Meghan Markle egy nagy szenvedélyes csókkal köszöntötte férjét. A forró fotót ITT tudod megnézni.

A csókot a Netflix kamerás stábja is lefilmezte, a streamingszolgáltató ugyanis egy újabb sorozatot fog készíteni a hercegi párral. A héten derült ki, hogy a póló lesz a témája a Netflix új sorozatának, amelyben a herceg és a hercegné executive producerként fog tevékenykedni.

Azt is tudni lehet, hogy a pólóról szóló sorozat mellett lesz egy másik műsora is a hercegi párnak, amely „a főzés, a kertészkedés, a szórakoztatás és a barátság örömeit” ünnepli majd, Meghan Markle vezetésével. Az életmódműsor bejelentése nem sokkal azután történt, hogy a hercegné bemutatta új márkáját, az American Riviera Orchardot, amely a hírek szerint többek között lakberendezési tárgyakat és főzőfűszereket fog árulni.

Fotó: Getty Images Forrás: Mirror