Megszületett Axente Vanessa első gyereke – a kicsi nevét is elárulta a modell

2024. augusztus 18.
Axente Vanessa Instagramon jelentette be, hogy megszületett a kislánya, akit egy kicsit máris láthattak a csoda szép modell követői az első családi képen.
Axente Vanessa terhesség

2024. augusztus 12-én megszületett Axente Vanessa és férje, Rahil Gupta első közös gyermeke, amit Instagram-oldalán jelentett be a csodaszép magyar modell. A 28 éves Axente Vanessa még áprilisban jelentette be a terhességét, és korábban csak annyit lehetett tudni, hogy augusztusra várják a babát. A világhírű magyar modell végig bepillantást engedett várandósságába, sokat posztolt gömbölyödő hasáról – legutóbb egy hete Sydney-ből jelentkezett be, ahol egy fehér pólót át lehetett látni hatalmas pocakját. Szerencsére Axente Vanessa azzal sem várt sokat, hogy bejelentse az örömhírt: a friss közös fotón az látszik, hogy a család már hazafelé tart a kórházból, hogy megkezdjék új, közös életüket.

Axente Vanessa gyereke csoda szép nevet kapott

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy a pár kislányt vár, akit egy picikét máris megleshet a nagyközönség az első nyilvános családi képen. Axente Vanessa azt is elárulta, hogy a kicsi a csoda szép Giselle Gupta nevet kapta. Egyelőre ennél többet nem osztottak meg a babáról vagy a szülés részleteiről, de annyi biztos, hogy a fotón az egész család nagyon boldognak látszik.

Vanessa és férje egyébként még 2015-ben ismerkedtek meg New Yorkban: a férfi akkor szerezte meg mesterdiplomáját egy amerikai egyetemen, a modell pedig frissen érkezett beindítani a tengerentúli karrierjét. Axente Vanessa elmondása szerint rögtön szimpatikusak lettek egymásnak, így kezdetét vette egy féléves randizós, ismerkedős szakasz az életükben.

Mint később kiderült, nagyon jól jött a párosnak ez az ismerkedős szakasz, fél év után ugyanis először Miamiba, majd később Sydney-be szólította a munkája Rahilt. Míg a Miami-New York táv csak 3 óra repülővel, az addigra Európába visszaköltöző Vanessának már 24 órát kellett utaznia, ha látni akarta ausztrál szerelmét.

Axente Vanessa rengeteg kedves gratulációt kapott Instagram-oldalán, többek között Dukai Regina és Ördög Nóra is köszöntötte a friss anyukát és a kis Giselle-t, de számos modell is bejelentkezett néhány kedves szóval. Nagyon reméljük, hogy a közösségi médiában a jövőben is sok képet látunk az újdonsült édesanyáról és csoda szép családjáról!

Fotó: Marie Claire Archív