Axente Vanessa első gyermekét várja, és a nemét is elárulta

2024. április 18.
Axente Vanessa topmodell, aki több alkalommal is szerepelt a Marie Claire címlapján, első gyermekét várja. A Next Top Model Hungary zsűritagja a hírt az Instagramon is megosztotta egy pocakos fotóval.
Axente-Vanessa.png

A népszerű modell az Instagramon osztott meg egy fotót Maldív-szigeteken töltött nyaralásáról, és megmutatta növekvő pocakját is. Januárban, amikor Ausztráliából posztolt, amelyen megmutatta tökéletes alakját, na meg persze a homokos tengerpartot, még nem lehetett észrevenni Axente Vanessa terhességét.

Axente Vanessa terhessége hírét egyébként a Mokkában árulta el először, ahol a Next Top Model Hungary műsor kulisszatitkairól mesélt. Büszkén mesélte, hogy férjével első gyermeküket várják, augusztus végére van kiírva. A műsorban azt is elárulta, hogy a kicsi nemét is tudják már, kislányuk lesz, aminek Vanessa különösen örült. 

Axente Vanessa és férje

A számos világmárkával együttműködő modell, Axente Vanessa és férje, Rahil Gupta egyébként 2022. július 16-án – két évvel az eredetileg tervezett dátum után – tartották meg esküvőjüket Budapesten, amelyre Dél-Amerikától Ausztrálián át Európáig a világ minden pontjáról érkeztek vendégek. A gyönyörű magyar topmodell a nagy napon Benes Anita, a Daalarna tervezőjének egyik ruháját viselte.

Axente Vanessa azt is elárulta, hogy nagy álma volt, hogy kislánya legyen, és már nagyon izgatott. A magyar topmodell, aki nemcsak a Harper’s Bazaar, de a Vogue címlapján is szerepelt, szinte mindent elért, amiről csak egy divatmodell álmodhat.

Gratulálunk!

Fotó: Marie Claire-archív