Axente Vanessa édes képen mutatta meg, milyen nagy már a babapocakja

2024. június 17.
Axente Vanessa a terhessége utolsó hónapjaiban jár, nem csoda hát, hogy a hasa is egyre gömbölyödik.
Axente Vanessa terhesség

Axente Vanessa topmodell, aki több alkalommal is szerepelt a Marie Claire címlapján, első gyermekét várja. A Next Top Model Hungary zsűritagja a nagy hírt először a TV2 Mokka című műsorában árulta el néhány hónappal ezelőtt, ahol eredetileg a Next Top Model Hungary produkció kulisszatitkairól mesélt.

A műsorban Axente Vanessa büszkén mesélte el, hogy a baba augusztus végére van kiírva, és azt is elárulta, hogy a férjével már a kicsi nemét is tudják. A modell első gyereke egy kislány lesz, aminek Axente Vanessa különösen örült, mivel mint mondta, nagy álma volt, hogy kislánya legyen.

Axente Vanessa a minap ismét hírt adott a terhességéről: az Instagram-oldalára posztolt egy édes pocakos fotót. A képen jól látszik, hogy Axente Vanessa terhes hasa már milyen szépen gömbölyödik. A pocakos fotó mellett a modell több nyári képet is megosztott – például a nemrég indított saját életmódmárkájáról, az ESSA World termékeikről.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vanessa Axente (@vanessaaxente) által megosztott bejegyzés

 

A számos világmárkával együttműködő modell, Axente Vanessa és férje, Rahil Gupta 2022. július 16-án – két évvel az eredetileg tervezett dátum után – tartották meg esküvőjüket Budapesten, amelyre Dél-Amerikától Ausztrálián át Európáig a világ minden pontjáról érkeztek vendégek. A gyönyörű magyar topmodell a nagy napon Benes Anita, a Daalarna tervezőjének egyik ruháját viselte.

Axente Vanessa, aki nemcsak a Harper’s Bazaar, de a Vogue címlapján is szerepelt, szinte mindent elért, amiről csak egy divatmodell álmodhat.

Fotó: Getty Images