Soha nem látott fotó került elő Meghan Markle-ről, ami mindenkit meglepett

2024. augusztus 21.
Meghan Markle megvillantotta salsatánctudását Harry herceggel a négynapos kolumbiai körútjuk során. Ennyi elég is volt Meghan egykori osztálytársának ahhoz, hogy fellőjön egy régi fotót a netre.
Fotó: Meghan Markle salsaórákat vett egyetemista korában

Néhány nappal ezelőtt Iris Amador – Meghan Markle volt osztálytársa – megosztott egy fotót a közösségi médiában, amin Meghan négy másik személlyel egy csoportképen látható. A képen fekete garbót és farmert visel.

„Sussex hercege és hercegnéje Kolumbiába látogat, útba ejtve #Calit, a salsa világfővárosát – szereti a zenét és a táncot Meghan Markle, akivel az egyetemen salsaórákat vettünk együtt” – írta Amador az Instagramon spanyolul.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Iris Amador (@amadori_hn) által megosztott bejegyzés

Meghan Markle 2003-ban diplomázott a a Northwestern Egyetemen színházi és nemzetközi tanulmányok dupla szakán.

A 43 éves Meghan Markle és Harry herceg augusztus 15-én érkezett Kolumbiába, Francia Márquez alelnök meghívására, és a pár Bogotá, Cartagena és Cali városaiban vállaltak kötelezettségeket, hogy az Archewell Alapítványuk munkáját hangsúlyozzák.

Néhány nappal később a megérkezésük után, augusztus 18-án lépett a táncparkettre Meghan Markle Harry herceggel Caliban. Ahogy a videóban is látható, Sussex hercege és hercegnéje salsáznak, majd forró csókot váltanak. Tény és való, hogy Meghan Markle egyáltalán nem tűnik kezdőnek, és a régi fotóját látván teljesen érhető, honnan ered Meghan tánctudása.

Ami a szenvedélyes csókot illeti: köztudott, hogy Meghan Markle és Harry herceg nyíltan vállalják egymás iránt érzett szerelmüket. Kolumbiába érkezésük első napján is lencsevégre kapták őket, amint ölelkeznek és Harry herceg megpuszilja Meghant.

Forrás: People, Fotó: Getty Images