Meghan Markle egy többmillió dolláros üzletet készül nyélbe ütni

2023. október 28.
Meghan Markle óriási lehetőség előtt áll: a Spotify-jal történt szerződésbontása óta ez az első igazán nagy üzleti ajánlat, ami beindíthatná a hollywoodi karrierjét.
meghan-markle

A 42 éves sussexi hercegné állítólag egyre közelebb kerül ahhoz, hogy aláírjon egy több millió dolláros szerződéshez az Amazon podcast-gyártó partnerével, az Audible-lel. Egy forrás szerint ez az új üzlet végre meg tudná valósítani Meghan Markle legnagyobb álmát: általa bekerülhetne a hollywoodi elit közé. „Az a hír járja, hogy nemcsak hatalmasat tudna ezzel kaszálni Meghan, de bekerülne például Michelle és Barack Obama társaságába, akik szintén az Audible-lal állnak szerződésben” – nyilatkozta a bennfentes, aki szerint az új üzlettel együtt járó stressz megviseli a hercegnét.

„Meghan jelenleg nagyon magabiztosnak tűnik, de a valóság az, hogy elég kétségbeesett helyzetben van. A Spotify-szerződés elvesztése hatalmas csapás volt számára, az egójáról nem is beszélve. Azóta eléggé elveszett, de ez az üzlet mindent megfordíthat.” A bennfentes szerint Meghan készen áll arra, hogy az Audible-lal dolgozzon, de hozzátette, hogy ez „nem jelenti, hogy ne lenne nagyon megijedve”.

„Alig alszik a rá nehezedő nyomás miatt, de tudja, hogy a stressz csak még nagyobb lesz, ha megkapja az üzletet – ez lesz a döntő pillanat” – tette hozzá a forrás.

Fotó: Getty Images Forrás: Page Six