Pikáns részletek: ezért nem állnak szóba Beckhamék többé Meghan Markle-lel

2024. június 28.
Egy most megjelenő könyv leplezte le, hogy miért is romlott meg a szépnek induló kapcsolat Meghan Markle és Victoria Beckham között.
Meghan Markle Victoria Beckham

Meghan Markle és Harry herceg a kezdetekben közel álltak Victoria Beckhamhez és családjához, de aztán csúnya foltok estek a kezdődő barátságon. 

Tom Bower, a Beckham családról szóló könyv írója meg is találta az elhidegülés okait. Az író szerint „Meghan Markle szeretett volna olyan előkelő és elegáns lenni, mint az egykori Spice Girl”. Ennek érdekében ingyen, tulajdonképpen a reklámért cserébe ruhákat és táskákat akart kérni az azóta divattervezőként dolgozó Victoria Beckham kollekcióiból. 

A Buckingham-palota ugyanakkor megvétózta Meghan Markle ilyen célú törekvéseit, hiszen ez a fajta működés szembemegy a palota nagyon szigorú szabályaival. 

Meghan Markle és férje nem kaptak meghívót Victoria Beckham fiának esküvőjére sem

Meghan Markle és férje nem kaptak meghívót Victoria Beckham fiának esküvőjére sem

De nem csak ez a „pimasz kérés” távolította el Victoria Beckhamet Harry hercegtől és feleségétől. 

A hírek szerint Meghan Markle-t még esküvője előtt szépségtanácsokkal látta el Victoria Beckham „a legjobb londoni kozmetikusokkal és fodrászokkal kapcsolatban is”. Később azonban a két nő között elhangzott tippek és tanácsok kiszivárogtak az egyik brit bulvárlapban, Meghan Markle pedig az egykori Spice Girlt vádolta meg a szivárogtatással.

Természetesen Victoria Beckham tagadta, hogy ő beszélt volna a sajtóval, és a kozmetikust vádolta meg az információk kiadásával. Az író szerint az egész konfliktus hátterében az áll, hogy „Meghan Markle irigyelte Beckhamék életmódját és eleganciájukat”, és szeretett volna minél jobban hasonlítani újdonsült ismerősére, de nem találták meg a közös hangot. 

A hercegi pár és Beckhamék viszonyában az utolsó tőrdöfést az jelentette, hogy Victoria Beckham és férje nem hívták meg fiuk, Brooklyn esküvőjére Harry herceget és feleségét. A jelek szerint ez a barátság már azelőtt véget ért, hogy elkezdődhetett volna.

Forrás: mirror.co.uk     Fotó: Getty Images