Jennifer Lopez és Ben Affleck házassági problémái már a nászúton elkezdődtek

2024. augusztus 22.
Jennifer Lopez épp a második házassági évfordulójukon nyújtotta be a válókeresetet és habár az énekesnő áprilist jelölte meg a kapcsolatuk végének, egy bennfentes szerint már a mézeshetek alatt sok konfliktusuk volt.
Jennifer Lopez és Ben Affleck problémái a nászúton kezdődtek

Hónapok óta zajlanak a találgatások Jennifer Lopez és Ben Affleck válásával kapcsolatban, amelynek nemrég pont került a végére. Nagyon úgy tűnik, hogy nincs remény a békülésre, mivel az 55 éves Jennifer Lopez augusztus 20-án – épp a második házassági évfordulójukon –, kedden ügyvéd nélkül beadta a válókeresetet.

Annak ellenére, hogy az énekesnő a közelmúltban még viselte karikagyűrűjét, 2024. április 26-át jelölte meg a különválásuk dátumának. Egy forrás azonban nemrég elárulta, hogy párkapcsolati problémáik már a nászútjukon kezdetüket vettét. Egyszóval, még el sem kezdődtek a mézeshetek, de már véget is értek. Jennifer Lopez és Ben Affleck Olaszországban töltötte nászútját, amely számos nyilvános kirándulást is tartalmazott, ilyen volt például a Comói-tó is. A kiruccanásukat pedig „természetesen” a paparazzók is rögzítették. 

„Nem örült annak, hogy paparazzók követik őket. Ő egy nemzetközi szupersztár, és úgy viselkedett, mintha meglepetésként érte volna, hogy követik őket” – mondta egy bennfentes a PageSixnek. Azt is hozzátette, miszerint amikor Jennifer és Ben nem a kamerák előtt állt, akkor alig beszéltek egymással, holott papíron ennek kellett volna a legboldogabb időszakuknak lennie. 

„Ben Affleck eladta neki, hogy megváltozott, de ez nagyon rövid ideig tartott.”

A bennfentesek szerint az exek hónapok óta igyekszenek megegyezni az anyagiakkal kapcsolatban. A Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon benyújtott dokumentum szerint Jennifer Lopeznek és Ben Afflecknek nyilvánosságra kell hoznia olyan információkat, mint jelenlegi bevételeik, kiadásaik, adósságaik és ingatlanjaik. 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images