Jennifer Lopez tréningruhában, turistaosztályon repült Párizsba

2024. június 25.
Jennifer Lopez tréningruhában repült Franciaországba, méghozzá turistaosztályon, nem sokkal azután, hogy lemondta a turnéját.
Jennifer Lopez tréningruhában, turista osztályon repült Párizsba

Nem sokkal azután, hogy felröppentek a válásáról szóló pletykák és lemondta a turnéját, a popsztár újabb meglepetést okozott a rajongóinak. Annak ellenére, hogy a KLM járatain business classra is lehetett volna jegyet foglalni, az énekesnő inkább a költséghatékony megoldást választotta. Jennifer Lopez ugyanis turistaosztályon utazott Nápolyból Párizsba, méghozzá tréningruhában. Az énekesnő egyedül nyaralt Olaszországban, ahonnan a férfi divathét miatt utazott a francia fővárosba.

Persze azért így is csempészett egy kis luxust az útjába: a középső ülést a kézitáskája számára tartotta fenn. Jennifer Lopez minden tőle telhetőt megtett, hogy ne hívja fel magára a figyelmet, de utastársai még így is kiszúrták őt. A díva vagyonát nettó 400 millió dollárra becsülik, de úgy tűnik, hogy hiába a rengeteg pénz, ő még mindig Jenny from the Block – persze azért a testőre is ott utazott a gépen. A Jennifer Lopezről készült képeket ide kattintva tudod megnézni.

A Daily Mail brit napilap meg is szerezte az ötvennégy éves énekesnőről készült képeket, amin jól látható, amint egy fehér pulóverben és melegítőalsóban ül a KLM járatán. A sztár állítólag jó hangulatban volt, még annak ellenére is, hogy a pletykák szerint éppen válik férjétől, Ben Afflecktől. A pár néhány hete külön is él. Egy bennfentes nemrég azt állította, hogy Lopeznek elege van, és már nem érzi úgy, hogy többet tudna tenni a kapcsolat megmentéséért. Hozzátette, hogy a fő ok, amiért elhagyta a férjét, az volt, hogy Affleck állítólag mindig mogorva és negatív volt.

Fotó: Getty Images