Megszületett Hailey és Justin Bieber első gyereke, itt az első fotó róla

2024. augusztus 24.
Megszületett Justin és Hailey Bieber első gyereke. Az énekes Instagramon osztotta meg az örömhírt, és egy fotót is mellékelt a piciről.
hailey justin bieber gyereke fotó

Gólyahír! A sztárvilág egy újabb kisbabát köszönthet. Megszületett Justin és Hailey Bieber első gyereke, jelentette be a hírt a pár pénteken. A Grammy-díjas énekes az Instagram-oldalán osztotta meg örömét a nyilvánossággal, és egy édes fotót is mellékelt a piciről: a képen a kisfiú lábát láthatjuk, amit az anyukája, Hailey Bieber fog óvatosan.

„Üdvözlünk itthon” – írta Justin a bejegyzés alá, és azt is elárulta, hogy a baba a Jack Blues Bieber nevet kapta. A modell és a harmincéves zenész májusban jelentették be, hogy kisbabát várnak, méghozzá egy csodálatos fotósorozattal, amit Hawaiin készítettek a fogadalmuk megújításakor. És amikor azt írjuk, hogy csodálatos, akkor nem csak a pillanat meghittségére gondolunk: a huszonhét éves modell ugyanis egy lélegzetelállító, csipkés Saint Laurent ruhában pózolt fekete napszemüveggel és fátyollal, valamint egy új, 1,5 millió dolláros gyémántgyűrűvel.

Hailey és Justin Bieber először egy New York-i bíróságon házasodtak össze 2018 szeptemberében. A következő évben ismét egybekeltek, immár a családjuk és barátaik előtt egy dél-karolinai ceremónia keretein belül, ahol Kendall Jenner, Jaden Smith és több A-listás sztár is részt vett.

Hailey 2023 májusában még arról beszélt a Sunday Timesnak, hogy tart attól, hogy hírességként majd egyszer gyereke lesz. „Elég, ha az emberek a férjemről vagy a barátaimról mondanak dolgokat. Nem tudom elképzelni, hogy olyan emberekkel kelljen szembe kell néznem, akik egy gyerekről is ilyeneket mondanak” – fogalmazott. Férje pedig még 2021-ben, az Our World című dokumentumfilmjében árulta el, hogy szeretnének elkezdeni próbálkozni a babával.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images