Megszületett Vanessa Hudgens első gyermeke

2024. július 04.
Vanessa Hudgens életet adott férjével, Cole Tuckerrel közös első gyermekének. A színésznő márciusban jelentette be, hogy várandós.
Megszületett Vanessa Hudgens első gyermeke

Megszületett a High School Musical sztárjának első gyermeke. Vanessa Hudgens márciusban jelentette be, hogy első gyermeküket várják férjével, Cole Tucker baseballjátékossal. 

A házaspárt szerdán, Tucker 28. születésnapján fotózták le egy Santa Monica-i kórház előtt, amint éppen hazafelé tartottak. Vanessa Hudgenst kerekesszékben tolták ki az épületből, karjában kisbabájával, míg Tucker a színésznő holmiját cipelte az autó felé. A 35 éves színésznő fekete melegítőnadrágot és világoskék inget viselt, míg Tucker világoskék pulcsiban, fekete rövidnadrágban és papucsban sétált mögöttük.

Az újszülött nemét és pontos születési dátumát egyelőre nem lehet tudni, ugyanis a család igyekszik annyira privát módon élni a magánéletét, amennyire csak lehet. Hudgens napszemüveget is viselt a fotósok előtt, amíg a kórházi személyzet tagjai elvitték őt az autóig. Persze azért kedves meglepetéseket is tartogatott a kamerának: egy szívmelengető pillanatra gyengéden az arcához emelte kisbabáját.

A színésznő a terhességét is sokáig titokban tartotta, végül a márciusi Oscar-gála vörös szőnyegén debütált Vera Wang ruhájában a gömbölyödő pocakjával. Vanessa Hudgens és Tucker 2023 februárjában jelentették be eljegyzésüket, két év randizást követően. Az esküvőt decemberben rendezték Mexikóban, egy zárt körű szertartás keretein belül.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images