Amal Clooney igazi dívaként tündökölt napsárga miniruhájában a Velencei Filmfesztiválon

2024. augusztus 30.
A nyárnak addig nincs vége, amíg Amal Clooney azt nem mondja.
Amal Clooney Velencei Filmfesztivál sárga ruha George Clooney

Amal Clooney pénteken Olaszországba hozta a napsütést vidám sárga ruhájában és széles karimájú szalmakalapjában, amikor férjével, George Clooney-val megérkezett a 2024-es Velencei Filmfesztiválra – kattints ide a fotókért!

A 46 éves emberi jogi ügyvédnő egy légies sárga miniruhában tündökölt, amikor elhagyta a repülőteret a 63 éves Clooney-val, aki vasárnap mutatja be Brad Pitt-tel közös új filmjét, a Két magányos farkast a filmfesztiválon.

Amal pontosan tudja, hogy egy elegáns ruha nem fed fel mindent. Ezúttal hosszú lábait villantotta meg a sárga ruhakölteményben, ami a nyakrésznél cserébe magasabban húzódott.

Kiegészítőként egy pár nyitott orrú cipőt és egy hatalmas, széles karimájú, rojtos szélű szalmakalapot viselt, valamint egy taupe színű Chloé táskát. Mrs. Clooney legszebb kiegészítőjét, hosszú, hullámos haját kiengedve viselte, megjelenését karika-fülbevalókkal és óriási napszemüveggel egészítette ki.

A kétgyermekes édesanya már számos alkalommal hódított citromsárga ruháival, többek között a férje rendezte The Boys in the Boat 2023 decemberi premierjén. Ekkor egy földig érő Versace selyemruhát viselt, amelyet a ’90-es évek stílusa ihletett.

Amal Clooney a The Boys in the Boat premierjén 2023 decemberében

Amal Clooney a The Boys in the Boat premierjén 2023 decemberében

A 2023-as We Choose the Earth konferencián Amal Clooney egy elképesztően egyedi stílusú egyvállas kezeslábast viselt. 2018-ban pedig egy kifinomult, szintén sárga Stella McCartney ruhában jelent meg Harry herceg és Meghan Markle királyi esküvőjén.

A Velencei Filmfesztiválon George Clooney a lezser elegancia jegyében fekete pólóinget, törtfehér chino nadrágot és hozzá illő fűzős cipőt viselt.

Forrás: PageSix, fotó: Getty Images