Amal Clooney haja az angol karamelltől ragyog

2023. szeptember 15.
Amal Clooney egyszerűen nem tud hibázni, legalábbis bennünk még egy félresikerült ruha- vagy frizuraválasztás sem ragadt meg vele kapcsolatban. George Clooney felesége ezúttal a Velencei Filmfesztiválon jelent meg egy pompás, „angol karamell” színű melírrel, amelyet sokan már most az ősz egyik legszebb hajszínválasztásaként említenek.
amal-clooney-angol-karamell

Újabb gasztró kötődésű szépségtrend ütötte fel a fejét. Nem, ezúttal nem epres, áfonyás vagy zabtejes manikűr, de nem is eper vagy tejeskávé sminktrendről van szó. Ezúttal a cukorkák világából merítve ihletett tett fel az őszi barna hajtrend térképre egy újabb kedvencet egy híresség, lássuk, mit is pontosan.

Amal és az angol karamell

Amal és George Clooney a Velencei Filmfesztiválon bukkantak fel legutóbb, és míg egykor a férj őszes, sármos frizurája sem volt teljesen érdektelen a nagyközönségnek, ma már leginkább a színész feleségének haja, hajszíne, sminkje és outfitje a téma. A nemzetközi jogra és az emberi jogokra specializálódott ügyvéd Amal a férjét kísérve érkezett meg az olasz városba az évente megrendezett fesztivál előestéjén. Az irigylésre méltóan dús, fényes barna haja láthatóan színfrissítésen esett át, mégpedig az őszi szezonra hangolva. A híresség frizurájáért felelős Dimitris Giannetos fodrász „angol karamell” melírcsíkokkal adott jelentős extra fényt Amal eredetileg sötétbarna hajkoronájának, némi napsütötte dimenziót képezve a természetes hullámos hajában.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dimitris Giannetos (@dimitrishair) által megosztott bejegyzés

„Mivel nyár vége és ősz eleje van, inspirált a velencei évszakváltás, és egy olyan árnyalatot akartam létrehozni, amely valahol a szőke és a barna között helyezkedik el – az angol karamell barna haj pedig szerintem tökéletes kora őszre” – mondta el a választott melírszín kapcsán Giannetos a brit Vogue-nak. „A titok az, hogy az arc körül helyezzünk el a melírcsíkokat. Emellett én még a L’Oréal Smoky Bronde (20 amerikai dollár) fényét is használtam, hogy plusz fényességet és mélységet adjak a színnek.”

Azok, akinek van némi tapasztalata az Egyesült Királyságból származó gasztrokedvencekkel, közülük is a Werther’s Original karamellcukorkákkal, és/vagy a tengerparti városokban vásárolt karamellásdobozokkal, ismerős színvilág az angol karamell… Ez a barna karamell árnyalat a fodrász szerint tökéletes Amal Clooney hajának kivilágítására, miközben természetes végeredménye van. Giannetos egyébként az új barna árnyalatot terjedelmes, kócos fürtökkel és igéző sminkkel párosította.

Forrás: Vogue, fotó: Getty Images