Katalin hercegné nem felejt: ezért olyan fontos számára Harry herceg

2024. szeptember 02.
Katalin hercegné nem felejti, mennyit köszönhetett Harry herceg kedvességének, amikor a királyi családba érkezett. Szeretné, ha végre megszűnne a fivérek közti feszültség.
Katalin hercegné Harry herceg

A brit királyi családban évek óta nem csitul a Vilmos herceg és Harry herceg közti feszültség, azonban Katalin hercegné nem tudja elfelejteni Harryhez fűződő barátságát. Ez az oka annak, hogy állítólag azon dolgozik, helyrehozza a két testvér kapcsolatát.

Egy közeli forrás szerint Katalint nagyon bántja, hogy férje és sógora elhidegültek egymástól. „Úgy érzi, hogy a viszály már túl sokáig tartott, és itt az ideje, hogy a testvérek újra közelebb kerüljenek egymáshoz” – árulta el a forrás és hozzátette, Katalin hercegné szerint még van esély helyrehozni a kapcsolatot. 

Katalin hercegné szeretné, ha újra béke lenne a testvérek között 

A hercegné számára azért is különösen nehéz elfelejteni a Harryvel töltött szép időket, mert sokat segített neki Harry kedvessége, amikor megérkezett a királyi családba. „Amikor Katalin és Vilmos randevúzni kezdtek, Harry volt az, aki a leginkább igyekezett, hogy Katalin otthonosan érezze magát a családban” – árulta el a közeli ismerős.

„Katalin soha nem volt olyan ember, aki egyszerűen kikapcsolhatta volna az érzelmeit. És az utóbbi évek nehézségei csak még érzékenyebbé tették őt.”

Bár a viszály feloldása nem lesz könnyű feladat, ha valaki képes lehet helyrehozni a dolgokat, akkor az minden bizonnyal Katalin hercegné lehet, akiről azt is elárulta az informátor, hogy nem hibáztatja Harryt, amiért felesége oldalára állt, hiszen ő is elvárná Vilmostól ugyanezt, ha a helyzet fordított lenne.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images