Cristiano Ronaldo barátnője bomba alakjával ellopta a show-t a Velencei Filmfesztiválon

2024. szeptember 04.
Cristiano Ronaldo barátnője látványos, alakját megmutató, fehér estélyiben érkezett a Velencei Filmfesztiválra, ahol komoly elismerést kapott dokumentumfilmjéért.
Cristiano Ronaldo barátnője a Velencei Filmfesztiválon

Cristiano Ronaldo barátnője mindenkit elkápráztatott, amikor megjelent a Velencei Filmfesztiválon.

Cristiano Ronaldo barátnője komoly elismerést kapott a Fesztiválon

Cristiano Ronaldo barátnője komoly elismerést kapott a fesztiválon

A modell egy elegáns, földig érő, magasan felsliccelt sifonruhában lépett a vörös szőnyegre, amely kiemelte lenyűgöző alakját. A ruha mély dekoltázsa és testhezálló szabása tökéletes egyensúlyt teremtett az elegancia és a kifinomult nőiesség között. Kiegészítőként egy virágmotívumos nyakláncot és egyszerű, pántos magas sarkút választott, nem csoda, hogy minden szem rászegeződött, amikor megérkezett a sztárokkal teli eseményre.

Cristiano Ronaldo barátnője elegáns és dögös ruhát viselt

Cristiano Ronaldo barátnője elegáns és dögös ruhát viselt

Az est különleges volt számára, hiszen elnyerte a Diva E Donna Év Nője díjat a Soy Georgina című dokumentumfilmjéért, amely bepillantást enged Cristiano Ronaldóval és gyermekeikkel közös életébe. A díj ráadásul nemcsak filmes munkájának elismerése, hanem annak is, ahogy magánéletében példaértékű szerepet vállal gyereknevelésben vagy karrierépítésben egyaránt.

Cristiano Ronaldo barátnője a pletykák szerint titokban összeházasodott párjával

Cristiano Ronaldo barátnője a pletykák szerint titokban összeházasodott párjával

A figyelem azonban nem csupán a vörös szőnyegen viselt ruhájára és a díjra irányult: egyre több jel utal arra, hogy Ronaldo és párja titokban összekötötték az életüket. A világklasszis futballista nemrég egy YouTube-videóban hivatkozott rá „feleségeként”, ami azonnal felkeltette a rajongók és a média érdeklődését. Ráadásul volt rá példa, hogy mindketten jegygyűrűt viseltek, bár hivatalosan nem erősítették meg, hogy valóban összeházasodtak volna.

Cristiano Ronaldo és barátnője 2016 óta alkotnak egy párt, kapcsolatuk szinte mesébe illően harmonikus, két közös gyermekük mellett pedig a modell teljes odaadással gondoskodik a futballista három másik gyermekéről is.

Forrás: Daily Mail, Fotók: GettyImages