Cristiano Ronaldónak kifogástalan az ízlése – ezek voltak a sztárfocista legszexibb divatpillanatai 

2024. július 02.
Cristiano Ronaldo a legstílusosabb sztárfocista, akinek megjelenése a futballpályán és azon kívül is mindig kifogástalan. Megmutatjuk azokat az alkalmakat, mikor az aranylabdás bizonyította, hogy szívdöglesztő pasi.
Cristiano Ronaldónak kifogástalan az ízlése - ezek voltak a sztárfocista legszexibb divatpillanatai 
  • Cristiano Ronaldo napjaink egyik legeredményesebb futballistája, akivel nem csak focimeccsek alkalmával találkozni, hiszen gyakran látni a címlapokon és reklámokban is. 
  • A világklasszis portugál rengeteget edz és tudatosan gondoskodik az egészségéről ahhoz, hogy fitt és fiatalos maradjon. 
  • Összegyűjtöttük azokat a fotókat, amik bizonyítják, hogy mennyire stílusos a jóképű focista. 

A 39 éves csatár igazi maximalista a fociban, ahol új rekordokat állított fel és szinte minden lehetséges díjat besöpört, sőt mi több, számos bajnokságot megnyert a világ egyik legeredményesebb futballsztárjaként. Ugyanakkor a mindennapokban is keményen dolgozik azért, hogy megőrizze jó kondícióját és sármját. Cristiano Ronaldo napjainkra igazi ikonná vált, így azok is ismerik a nevét, akik egyébként nem néznek focit. Az évek során különböző stílusokkal kísérletezett, és egy biztos: akár lezser fehér pólóban és farmerben lép ki, akár szmokingban jelenik meg a vörös szőnyegen, mindig kifogástalan a megjelenése.

Cristiano Ronaldo kedvenc márkái közé tartozik a Louis Vuitton, a Prada és az Hermès, ha pedig cipőről van szó, akkor a luxust, valamint a kényelmet részesíti előnyben, és olyan márkákat visel, mint a Givenchy és az Alexander McQueen. David Beckham példáját követve Ronaldo 2013-ban létrehozta saját ruházati márkáját, a CR7-et.

Lássuk Cristiano Ronaldo legszexisebb divatpillanatait:

Cristiano Ronaldo fekete öltönyben

2017-ben a FIFA díjátadó gálán Cristiano Ronaldót választották az előző idény legjobb férfi játékosának, ami nem is csoda, hiszen Bajnokok Ligáját nyert a Real Madriddal és gólkirály is lett. Az ünnepségen egy fényes anyagú fekete öltönyben jelent meg, amihez bőr lakkcipőt párosított.

Cristiano Ronaldo fekete öltönyben a fiával

Cristiano Ronaldo fekete öltönyben a fiával

Cristiano Ronaldo királykék öltönyben

Még egy díj landolt 2017-ben a stílusos sztárfocistánál, aki az év játékosa lett az első alkalommal megrendezett FIFA-díjátadó ünnepségen. Christiano Ronaldo a fiával és párjával, Georgina Rodriguezzel érkezett a gálára. Ronaldo egy királykék öltönyt viselt fehér inggel és kék-fehér csíkos nyakkendővel fejelte meg az összeállítást.

Christiano Ronaldo királykék öltönyben

Christiano Ronaldo királykék öltönyben

Cristiano Ronaldo talpig feketében 

A stílusáról is híres CR7 épp a madridi bíróságra tartott a párjával, Georgina Rodriguezzel. A fekete garbóra ugyanolyan színű zakót vett fel, amit nagy méretű gombok díszítettek. Ezt a szettet egy fehér Alexander McQueen cipővel koronázta meg, 

Cristiano Ronaldo talpig feketében Georgina Rodriguezzel

Cristiano Ronaldo talpig feketében Georgina Rodriguezzel

Cristiano Ronaldo maffia stílusa

Szándékos volt vagy sem, de ebben a szerelésben Christiano Ronaldo a maffia stílus megtestesítője lett. Pont úgy néz ki a szürke öltönyben, az elengedhetetlen mellénnyel a zakó alatt, mintha egy gengszterfilm forgatására menne,  pedig „csak” egy újabb gálára tartott, hogy átvegye az év férfi játékosának járó díjat.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

CR7 FASHION (@cristianoronaldostyles) által megosztott bejegyzés

Cristiano Ronaldo piros szerelésben 

Cristiano Ronaldo ezt a nagyon merész piros zakót és nadrágot viselte az MTV Europe Music Awardson, amihez egy fehér Nike cipőt párosított. Igazán látványos párost nyújtottak aznap Georgina Rodriguezzel, aki egy királykék ruhában tündökölt mellette.

Cristiano Ronaldo piros szerelésben Georgina Rodriguezzel az oldalán

Cristiano Ronaldo piros szerelésben Georgina Rodriguezzel az oldalán

Forrás: Footwear News, Fotók: Getty Images