Ma ünnepli születésnapját a mindig stílusos és örökké mosolygó Pippa Middleton

2024. szeptember 06.
Pippa Middleton ma ünnepli születésnapját. Katalin hercegné gyönyörű húgát egy csapásra megszerette a világ, amikor meglátta őt a hercegi pár esküvőjén, népszerűsége pedig azóta is töretlenül szárnyal.
Pippa Middleton születésnapja
  • Katalin hercegné húga, Pippla Middleton ma ünnepli születésnapját.
  • A kisebbik Middleton-lány elegáns stílusát az egész világ imádja.
  • Mutatunk néhány érdekes tényt a szülinapos Pippa Middletonról!

Ma ünnepi születésnapját Pippa Middleton, Katalin hercegné húga, aki 1983. szeptember 6-án, az angliai Berkshire-ben látta meg a napvilágot. Nevét nem csupán híres nővérével, Katalin hercegnével való kapcsolata tette ismertté, hanem saját jogán is kitűnt a brit társasági élet egyik meghatározó alakjaként.

Az egész világ szívébe zárta őt nővére esküvőjén

Az egész világ szívébe zárta őt nővére esküvőjén

Pippa Middleton szeretetteljes családban nőtt fel, amely mindig támogatta tagjait céljaik elérésében. A Middleton gyerekek közül Pippa lett az, aki saját útját járva, a rivaldafényben is megőrizte egyedi stílusát és eleganciáját. 2011-ben, Katalin és Vilmos herceg esküvőjén a nyilvánosság figyelmének középpontjába koszorúslányként került: ahol szépsége és megjelenése világszerte beszédtéma lett.

Mindenkit meghódított a gyönyörű koszorúslány

Mindenkit meghódított a gyönyörű koszorúslány

Pippa azonban nem maradt meg nővére árnyékában. Diplomát szerzett angol irodalomból az Edinburgh-i Egyetemen, majd egy londoni rendezvényszervező cégnél partnertalálkozók, esküvők és jótékonysági események szervezésével foglalkozott, kamatoztatva kiváló szervezőkészségét és tehetségét abban, hogy igazán felejthetetlen atmoszférát teremtsen. Ezek az élmények inspirálták őt később arra is, hogy megírja 2012-ben megjelent, Celebrate című könyvét.

Az ünneplés művészetéről szól könyve

Az ünneplés művészetéről szól könyve

Pippa Middleton több neves lapban is publikált ezután cikkeket, különösen életmód, egészség és sport témában. Az évek múlásával már kevesebb ideje marad minderre, hiszen a család és a jótékonysági munkája nagyobb szerepet kapott az életében, de továbbra is aktív maradt, időről időre is megjelennek írásai.

Lelkes sportolóként is ismertté vált: számos jótékonysági futóversenyen, triatlonon vett részt, többek között olyan neves eseményeken, mint a Stockholm Maraton vagy a Race Across America elnevezésű, hatalmas kihívást jelentő kerékpárverseny. Ezeken a sporteseményeken nem csupán önmaga legyőzésére törekedett, hanem jelentős pénzösszegeket is gyűjtött különböző jótékonysági szervezetek számára.

Pippa Middleton elkötelezett a sport iránt

Pippa Middleton elkötelezett a sport iránt

Katalin hercegné is gyakran részt vesz Pippa jótékonysági és sporteseményein, ahogyan Pippa is ott van nővére oldalán a fontos királyi eseményeken. Kapcsolatukat a kölcsönös támogatás, szeretet és szoros családi kötelék jellemzi. A testvérek mindig is közel álltak egymáshoz, Pippa több alkalommal is hangsúlyozta, hogy Katalin nemcsak nővére, hanem bizalmasa és barátja is.

Pippa Middleton és nővére, Katalin hercegné között mély, őszinte összetartozás van

Pippa Middleton és nővére, Katalin hercegné között mély, őszinte összetartozás van

Pippa Middleton 2017-ben kötött házasságot James Matthews befektetési bankárral, az esküvői szertartásra Berkshire-ben került sor, azóta pedig férjével már három gyermek boldog szülei.

2017-ben tartották gyönyörű esküvőjüket

2017-ben tartották gyönyörű esküvőjüket

Visszafogott és diszkrét életet élnek, bár a pár időnként megjelenik a nyilvánosság előtt különböző társasági eseményeken. A család többnyire Londonban él, de időnként a Matthews család skót birtokára is ellátogatnak.

Pippa Middleton három gyermek boldog édesanyja

Pippa Middleton három gyermek boldog édesanyja

Kedvessége és közvetlensége mellett stílusáért is rajonganak az emberek: letisztult, finom eleganciát tükröző összeállításai valódi ikonná tették mostanra. Rajong a klasszikus szabásvonalakért és az elegáns kiegészítőkért, melyek sosem vonják el a figyelmet megjelenésének harmóniájáról.

Ruhaválasztásai mindig nagyszerűek

Ruhaválasztásai mindig nagyszerűek

Ahol Pippa Middleton feltűnik, ott egészen biztos, hogy emlékezetes fényképek készülnek tökéletes megjelenéséről, fiatalosan karcsú alakjáról és barátságos mosolyáról. Kortalan szépségét pedig semmiben sem befolyásolja, hogy ma ünnepli 41. születésnapját.

Boldog születésnapot, Pippa Middleton!

Boldog születésnapot, Pippa Middleton!

Fotók: GettyImages