Mihalik Enikő kislánya édesanyja nyomdokaiba lépett – a 3 éves kislány a kifutón tipegett

2024. szeptember 08.
Mihalik Enikő a minap nézőként vett részt a Nanushka 2025-ös tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján, New Yorkban. Az eseményre a kislánya, Eva Rose is elkísérte, aki a bemutató után a kifutón próbálhatta ki magát.
Mihalik Enikő lánya, Eva Rose

A hétvégén mutatták be New Yorkban a Nanushka 2025-ös tavaszi-nyári kollekcióját. Az eseményre a New Yorkban élő magyar modell, Mihalik Enikő is ellátogatott, és magával vitte 3 éves kislányát, Eva Rose-t is. Mihalik Enikő több képet és videót is megosztott az Instagram-oldalán a bemutatóról – és annak végéről is. Miután a modellek levonultak, a kis Eva Rose próbálhatta ki magát a kifutón. 

Mihalik Enikő kislánya édesanyja nyomdokaiba lépett - a 3 éves kislány a kifutón tipegett

Mihalik Enikő kislánya édesanyja nyomdokaiba lépett – a 3 éves kislány a kifutón tipegett

A kislány rendkívül bájos volt a rózsaszín ruhácskájában és cuki göndör tincseivel. Mindeközben Mihalik Enikő egy hosszú fekete ruhát választott az eseményre, amely csodásan emelte ki bámulatos alakját.

Mihalik Enikő rendszeresen enged bepillantást a New Yorkban élő családja mindennapjaiba. Legutóbb például a keleti part egy másik nagyvárosába, Bostonba látogattak el, a kiruccanásról pedig imádni való képeket osztott meg a közösségi oldalán.

Mihalik Enikő és Korányi Dávid 2020-ban találkoztak egymással, és azonnal szerelmesek lettek. A közösségi médiában megosztott képeik bizonyítják, hogy a pár még mindig rajong egymásért.

Közös kislányuk, a kis Eva Rose 2021 júliusában született meg. Mihalik Enikő próbálja védeni a kislányát, Eva Rose-t a nyilvánosságtól. Általában csak egy 24 óráig elérhető, majd eltűnő Instagram-storyban szokott róla képet posztolni, de azt is csak úgy, hogy édes göndör fürtjein kívül semmi se látszódjon belőle.

Fotó: Getty Images