Mihalik Enikő kislányánál nincs menőbb – Eva Rose már most ízig-vérig New York-i

2024. április 26.
Mihalik Enikő kislánya, a kis Eva Rose még hároméves sincs, de már most vérbeli New York-i módjára egy menő pizzázóban járt.
mihalik_eniko_marieclaire

A New York-iak imádják a pizzát, és úgy tartják, hogy a Nagy Almában kapható a világ legfinomabb pizzája – persze Olaszország mellett. Ezt most Mihalik Enikő kislánya, a két és fél éves Eva Rose is letesztelhette. A világhírű magyar modell az Instagram-sztorijában posztolt egy 24 óráig elérhető képet, amin az látható, amint Eva Rose és egy barátnője egy pizzázóban ücsörög New Yorkban, és jóízűen falatozik.

Bár Mihalik Enikő a kislánya arcát nem mutatta meg, a korábbi képekből már tudható, hogy Eva Rose-nak cuki göndör fürtöcskéi vannak, ő látható tehát a kép jobb oldalán.

Bár Mihalik Enikő a kislánya arcát nem mutatta meg, a korábbi képekből már tudható, hogy Eva Rose-nak cuki göndör fürtöcskéi vannak

Bár Mihalik Enikő a kislánya arcát nem mutatta meg, tudható, hogy Eva Rose-nak cuki göndör fürtöcskéi vannak

Mihalik Enikő rendszeresen enged bepillantást a New Yorkban élő családja mindennapjaiba. Legutóbb például a férjével, Korányi Dáviddal vett részt a Save Venice elnevezésű rangos jótékonysági rendezvényen, ahol szerelmesen pózoltak a kamerák előtt.

Mihalik Enikő és Korányi Dávid 2020-ban találkoztak egymással, és azonnal szerelmesek lettek. A közösségi médiában megosztott képeik bizonyítják, hogy a pár még mindig rajong egymásért. Közös kislányuk, a kis Eva Rose 2021 júliusában született meg. Mihalik Enikő csak ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak a lányát, leggyakrabban egy 24 óráig elérhető, majd eltűnő Instagram-storyban szokott róla képet posztolni, de azt is csak úgy, hogy édes göndör fürtjein kívül semmi se látszódjon belőle.

Fotó: Marie Claire