Mihalik Enikő 3 éves kislánya édesen táncikált anyukájával

2024. május 26.
Mihalik Enikő a családjával kilátogatott egy autóversenyre, amit láthatóan a 3 éves kislánya, Eva Rose is nagyon élvezett.
Mihalik Enikő kislánya

Mihalik Enikő az Instagram-sztorijában osztott meg néhány képet és videót arról, hogy a családjával egy F2-es autóversenyen jártak. A modell azt is elárulta a posztjában, hogy 15 éves kora óta jár ilyen versenyekre. A képeken a férje, Korányi Dávid mellett a kislánya, Eva Rose is többször feltűnt. Mihalik Enikő megmutatta, hogy bár csak most lesz 3 éves, a kis Eva Rose is odavan az autókért. 

Az egyik képen azt láthatjuk, ahogy a kislány megigézve nézi a száguldó járgányokat, majd egy videó is készült róla, ahogy anyukájának táncolni kezdett.

Mihalik Enikő kislánya az autóversenyen

Mihalik Enikő kislánya az autóversenyen

A kis Eva Rose füleit mindeközben egy zajvédő védte, de ez se akadályozta meg abban, hogy jól érezze magát.

Mihalik Enikő kislánya édesen táncikált

Mihalik Enikő kislánya édesen táncikált

Mihalik Enikő rendszeresen enged bepillantást a New Yorkban élő családja mindennapjaiba. Legutóbb például a férjével, Korányi Dáviddal vett részt a Save Venice elnevezésű rangos jótékonysági rendezvényen, ahol szerelmesen pózoltak a kamerák előtt.

Mihalik Enikő és Korányi Dávid 2020-ban találkoztak egymással, és azonnal szerelmesek lettek. A közösségi médiában megosztott képeik bizonyítják, hogy a pár még mindig rajong egymásért.

Közös kislányuk, a kis Eva Rose 2021 júliusában született meg. Mihalik Enikő csak ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak a lányát, leggyakrabban egy 24 óráig elérhető, majd eltűnő Instagram-storyban szokott róla képet posztolni, de azt is csak úgy, hogy édes göndör fürtjein kívül semmi se látszódjon belőle.

Fotó: Getty Images