Margot Robbie hatalmas pocakkal jelent meg a vörös szőnyegen

2024. szeptember 10.
A várandós Margot Robbie szeptember 9-én a My Old Ass című coming-of-age dramedy vetítésén vett részt Los Angelesben.
Margot Robbie terhesség My Old Ass

A premieren Robbie a film producereként vett részt. Egy szürke, földig érő, váll nélküli ruhát viselt, vállig érő haját középen elválasztva hordta, miközben Megan Park rendezővel és Maisy Stella színésznővel fotózkodott, aki Elliot Labrant szerepét játssza a filmben. Robbie férje, Tom Ackerley, a film producere, Josey McNamara és Bronte Payne executive producer szintén összegyűltek egy csoportképre a TreePeople nonprofit szervezetnél Beverly Hillsben.

A Barbie címszereplője legutóbb júliusban, Wimbledonban mutatkozott a nyilvánosság előtt a babapocakjával. Itt egy fekete-fehér pöttyös ruhát viselt, nyitott talpú fekete papucsokkal és sötét napszemüveggel, és kéz a kézben sétált Ackerley-vel, amikor részt vettek a londoni tenisztornán.

Margot Robbie és férje, Tom Ackerley Wimbledonban

Margot Robbie és férje, Tom Ackerley Wimbledonban

A párt később a nagy presztízsű All England Clubban látták romantikázni, miközben a Carlos Alcaraz és Daniil Medvedev közötti elődöntőt nézték. Augusztusban a párt a gyönyörű mediterrán szigeten, Szardínián kapták lencsevégre, ahol a színésznő egy lezser fehér ingben fedte fel pocakját.

A pár már régóta családot akart alapítani. Egy ismerősük szerint

„A család mindkettőjüknek sokat jelent, és már a kapcsolatuk korai szakaszában tudták, hogy szülők szeretnének lenni.”

Robbie és Ackerley 2016 decemberében kötötték össze az életüket, miután 2013-ban találkoztak először a Suite Française című második világháborús dráma forgatásán, ahol Robbie Celine Joseph szerepét játszotta, Ackerley pedig rendezőasszisztensként dolgozott.

Forrás: People, fotók: Getty Images