Margot Robbie divatpillanatai, mikor igazi Barbie babaként tündökölt a vörös szőnyegen

2024. július 04.
Margot Robbie már azelőtt stílusikon volt, hogy életre keltette a filmvásznon Barbie-t. Nincs olyan alkalom, hogy ne nyűgözné le a közönséget a mindig modern, sikkes és kecses megjelenésével. A milliónyi alkalom közül összeválogattuk azokat, amikor valódi Barbie babaként tündökölt a vörös szőnyegen.
Margot Robbie divatpillanatai, mikor igazi Barbie babaként tündökölt a vörös szőnyegen
  • Margot Robbie július 2-án ünnepelte 34. születésnapját.
  • Olyan nagy sikerű filmekben játszott, mint a Wall Street farkasa, a Suicide Squad – Öngyilkos osztag, a Babylon és a Barbie.
  • Már régóta elkápráztatja a világot a vörös szőnyeges megjelenéseivel, össze is szedtük azokat az alkalmakat, amikor igazi Barbie babaként ragyogott.

Margot Robbie azóta uralja a vörös szőnyeget, hogy váratlanul berobbant a karrierje a Wall Street farkasával. Az ausztrál színésznő mindig elegáns, és ezt tökéletesen képes ötvözni egy csipet merészséggel. Ruhacsodáival nemcsak elkápráztatni akarja a közönséget, hanem megidézni azt a karaktert, akit legutóbb alakított.

Íme Margot Robbie divatpillanatai, mikor igazi Barbie babaként mutatkozott a vörös szőnyegen:

1. Margot Robbie fekete-fehér Balmain miniruhában

Idén februárban Margot Robbie egy igazán csinos fekete-fehér Balmain miniruhában jelent meg a 35. Producers Guild Awards díjátadón.

Margot Robbie fekete-fehér Balmain miniruhában

Margot Robbie fekete-fehér Balmain miniruhában

2. Margot Robbie rózsaszín kosztümben

Margot Robbie ebben a Chanel rózsaszín kosztümben idézte meg Barbie-t az Oscar-díjra jelöltek ebédjén.

Margot Robbie rózsaszín kosztümben

Margot Robbie rózsaszín kosztümben

3. Margot Robbie Armani ruhában

Ha az ember ránéz Margot Robbie ruhakölteményére, egyszerűen tagadhatatlan a benne rejlő Barbie-energia. Úgy tudja viselni a rózsaszínt, ahogyan senki más! A 81. Golden Globe-díjátadón jelent meg ebben a flitteres Armani ruhában, drámai tollboával, és egyedi Manolo Blahnik cipővel.

Margot Robbie rózsaszín Armani ruhában

Margot Robbie rózsaszín Armani ruhában

4. Margot Robbie fekete-fehér csíkos ruhája

Ez volt Margot Robbie egyik legikonikusabb pillanata. Barbie 1959-es fekete-fehér fürdőruhájából hétköznapi viseletet készítettek egy rendezvényre Sydney-ben. A filmcsillag egy csíkos Hervé Léger ruhát viselt, amihez fekete Manolo Blahnik cipőt párosított.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Just Jared (@justjared) által megosztott bejegyzés

5. Margot Robbie rózsaszín estélyiben

Nem könnyű szavakat találni Margot Robbie megjelenésére, ahogy életre keltette Barbie 1960-as évekbeli elegáns estélyijét egy fehér prémmel szegélyezett, rózsaszín Vivienne Westwood ruhával, amit egy pár fehér kesztyűvel koronázott meg.

Margot Robbie rózsaszín estélyiben

Margot Robbie rózsaszín estélyiben

6. Margot Robbie fekete estélyiben

Egy újabb 1960-as évekbeli Barbie-ruhát mutatott be a film Los Angeles-i premierjén. Egyszerűen mesésen nézett ki Margot Robbie a flitteres Schiaparelli Haute Couture ruhában, amelyet tüllel díszítettek, a Lorraine Schwartz gyémánt chokerrel pedig csak tovább fokozta káprázatos megjelenését.

Margot Robbie fekete estélyiben

Margot Robbie fekete estélyiben

7. Margot Robbie pöttyös ruhában

Tavaly júniusban egy Barbie-fotózáson ez volt az egyik legcsinosabb szerelése a színésznőnek. Egyszerre volt bájos, mégis szexi Margot Robbie ebben a rózsaszín, fehér pöttyös Valentino ruhában.

Margot Robbie pöttyös ruhában

Margot Robbie pöttyös ruhában

8. Margot Robbie fehér ruhában

Margot Robbie egészen éterinek tűnt ebben a mélyen dekoltált fehér Chanel ruhában, az áttetsző ujjaival a Volt egyszer egy… Hollywood premierjén 2019-ben.

Margot Robbie fehér Chanel ruhában

Margot Robbie fehér Chanel ruhában

Forrás: Instyle, Fotók: Getty Images