A várandós Margot Robbie megmutatta, milyen szépen gömbölyödik már a hasa

2024. július 08.
Margot Robbie és férje, Tom Ackerley az első közös gyereküket várják. A terhes színésznő már meg is villantotta gömbölyödő pocakját.
Margot Robbie terhes

A terhes Margot Robbie-ról vasárnap Olaszországban, a Comói-tónál készült néhány fotó, ahol a filmproducer férjével hajókázott. A színésznő egy túlméretezett fekete blézert viselt egy fekete nadrággal, amit egy krémszínű táskával és arany fülbevalókkal párosított. A blézer alá Margot Robbie egy fehér crop topot választott, ami szépen kihangsúlyozta gömbölyödő hasát. A színésznő úgy tűnik, nem rejtegeti tovább, hogy férjével az első gyereküket várják.

A 34 éves Margot Robbie és Tom Ackerley 2016 decemberében kötötték össze az életüket egy meghitt ceremónia keretében az ausztráliai Byron Bayben. Akkoriban a duó már körülbelül két éve járt, miután 2013-ban találkoztak a Francia szvit című háborús dráma forgatásán.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Margot Robbie (@margotrobbieess) által megosztott bejegyzés

 

A Wall Street farkasa színésznője 2016 májusában a Vogue-nak azt mondta, hogy kapcsolata „London legjóképűbb pasijával” váratlanul érte. „Én voltam az abszolút szingli csaj. A párkapcsolatok gondolatától hánynom kellett. Aztán ez a dolog a hatalmába kerített. Olyan sokáig barátok voltunk. Mindig is szerelmes voltam belé” – nyilatkozta Margot Robbie, majd így folytatta: „De azt gondoltam, hogy ő sosem fog engem viszontszeretni. Aztán mégis megtörtént, és minden olyan természetesen jött.”

Az Angliából származó Tom Ackerley bár a képernyő mögött dolgozik, rendszeresen megjelenik Margot Robbie-val a nyilvánosság előtt, hogy támogassa feleségét. Többször csatlakozott már hozzá a vörös szőnyegen is.

A most készült lesifotókon a terhes Margot Robbie ismét ikonikus világosszőke hajával látható. Pedig nem is olyan rég arról szóltak a hírek, hogy a színésznő különleges, eperszőke frizurára váltott. Margot Robbie a Colin Farrell-lel közös filmje miatt festette át erre a csoda szép színre a védjegyének számító világosszőke tincseit.

A Barbie sztárját Los Angelesben fotózták le a paparazzók, amint éppen a forgatásra tartottak kollégájával. A független gyártású A Big, Bold, Beautiful Journey című film munkálatai már javában tartanak.

Fotó: Getty Images Forrás: Pages Six