Görög Zita a kisfiával együtt szurkolt a magyar labdarúgó-válogatottnak

2024. szeptember 11.
Görög Zita egy videóban osztotta meg, ahogy tegnap a kisfiával, Timonnal együtt szurkoltak a magyar labdarúgó-válogatottnak a Puskás Arénában.
Görög Zita a kisfiával együtt szurkolt a magyaroknak

Görög Zitának két gyereke van a korábbi élettársától, Seres Attilától. A 2007-ben született Milán és a 2008-ban érkezett Lotti. Az egykori modell legkisebb fia, Timon 2018-ban látta meg a napvilágot Görög Zita új párjától, a futballista Laczkó Zsolttól. 

A háromgyermekes Görög Zita elszántan óvja a magánéletét, ezért nem sűrűn posztol a csemetéiről az Instagramon, de a mai napon kivételt telt és megmutatta, hogyan telt a tegnap estéjük. Kisfiával, Timonnal együtt izgultak a magyar labdarúgó-válogatottért, akik Bosznia-Hercegovina válogatottja ellen játszottak a Puskás Arénában, ami végül döntetlennel ért véget.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés

Görög Zita egy farmernadrágot viselt krémszínű blézerrel, alatta fehér pólóval és a szettjét egy piros cipővel koronázta meg. Kisfia pedig egy magyarválogatott-mezben jelent meg a különleges estén. A videóban a büszke édesanya átölelte kisfiát, és megmutatta, hogyan várta a meccset a többi kisgyerek a stadionban.

Legutóbb júniusban posztolt Görög Zita a 16 éves lányáról, Lottiról egy fotót. A képen Görög Zita egy kék nyári ruhában, míg lánya, Lotti egy barackszínű ruhában látható, és a képen viccesen feltűnik a modell kisebbik gyereke, az 5 éves Timon is. A családi fotó valószínűleg a gyerekek tanévzáróján készülhetett. A bájos anya-lánya fotó mellé Görög Zita a következőt írta: „Eljött ez a nap is.Büszke vagyok rád, édesem, az elmúlt időszakért. Csodálatos vagy.”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés

Forrás: Instagram, Fotó: Marie Claire Archív