Görög Zita szokatlanul vagány új hajjal indítja 2024-et

2024. január 19.
Új év, új haj – írja Instagram-oldalán Görög Zita, aki egy izgalmas videóban fedte fel a frissen vágatott, egészen extravagáns frizuráját.
Görög Zita

Görög Zitát eddig leginkább klasszikus, nőies frizurákkal láthattuk: sokáig viselt hosszú hajat, egy ideje pedig csinos long bobbal láthattuk őt. Most azonban egy tőle kissé szokatlan, mégis nagyon trendi frizurára váltott.

A modell az Instagram-oldalán mutatta meg a dögös új hajat: Görög Zita egy videóban fedte fel a tépett, frufrus fazont. A menő frizura az úgynevezett shag fazon, ami alapvetően a nyolcvanas évek ikonikus haja volt, de ami 2024-ben az egyik legtrendibb frizura lesz. Ezt a bozontos, szexi hajat olyan hírességek hozták újra divatba, mint Miley Cyrus vagy épp Jenna Ortega, és most a hazai fronton Görög Zita is bizonyította, hogy igenis érdemes újra elővenni a stílust! 

„Új év, új haj, új kihívások” – írta a videó mellé Instagram-oldalán a magyar modell, aki azt is elárulta, hogy a friss frizurát a TUSH magazin divatanyagához „kapta”, melyben a Syoss márka nagyköveteként szerepel. Görög Zita egyébként a werkvideó mellé további fotókat is ígért, úgyhogy hamarosan valószínűleg még jobban is megfigyelhetjük a vagány új frizurát.

Fotó: Marie Claire Archív