Te észrevetted? Katalin hercegné a videójában Erzsébet királynő előtt tiszteleg

2024. szeptember 11.
Katalin hercegné mindössze egy nappal Erzsébet királynő szeptember 8-i halálának második évfordulója után osztotta meg az érzelmes videót, amiben a gyógyulásáról mesél.
Katalin hercegné videója a néhai királynő előtt is tiszteleg

Katalin hercegné egy gyönyörű, érzelmekkel és meghitt jelenetekkel teli videóban jelentette be, hogy véget ért a kemoterápiás kezelése és rákmentes. Katalin hercegné videóüzenete példátlan bepillantást nyújtott a walesi herceg és hercegné, valamint három gyermekük, György herceg (11), Sarolta hercegnő (9) és Lajos herceg (6) családi életébe.

Kevesen szúrták ki, de a maga módján a néhai Erzsébet királynő előtt is tiszteleg a videóban. A 42 éves walesi hercegné a videóban egy Land Rovert vezet, és feltűnően hasonlóak a felvételek ahhoz, amikor Erzsébet királynő ugyanezt tette 1992-es Elizabeth R: A Year in the Life of the Queen című dokumentumfilmben. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales) által megosztott bejegyzés

A kamera egy váll feletti felvételt is mutatott a Katalin hercegnéről, amint az autót vezeti vidéki otthona, az Anmer Hall közelében, Norfolkban, és elhalad a fák mellett egy szabadtéri nyílt területen. Hasonlóképpen a néhai Erzsébet királynőről is készültek ilyen jelenetek a dokumentumfilmjében, amint a közeli Sandringham birtok erdős részén vezet.

Katalin hercegné videójának a megjelenési dátuma is figyelemre méltó, hiszen szeptember 9-én, hétfőn osztották meg a jó hírt, mindössze egy nappal Erzsébet királynő szeptember 8-i halálának második évfordulója után.

A párhuzamok nem meglepőek, hiszen egy bennfentes korábban azt mondta, hogy a néhai királynő Katalin hercegné egyik példaképe volt a királyi családban. A királynő életrajzírója, Sally Bedell Smith korábban azt mondta a People-nek 2022-ben, hogy a walesi hercegné „sokat tanult” az uralkodótól azáltal, hogy „megfigyelte” őt. 

@marieclairehun

Katalin hercegné a rákdiagnózisának nyilvánosságra hozatala óta másodszor jelent meg nyilvánosan. Ezúttal Wimbledonba látogatott ki.💜 #princesskate #katemiddleton #royalfamily #wimbledon

♬ original sound – <3

Forrás: People: Fotó: Getty Images