Katalin hercegné visszatért a nyilvánosságba – fontos bejelentésekkel

2024. június 15.
Katalin hercegné Instagram-oldalán tett nagy bejelentést, amiből az is kiderült, hogy hamarosan élőben is látni lehet majd a walesi hercegnét!
Jó hírek érkeztek Katalin hercegné rákbetegségével kapcsolatban

Amióta hosszú hallgatás után Katalin hercegné bejelentette, hogy rákos megbetegedéssel küzd, nem igazán lehet tudni, hogyan alakul Kate Middleton állapota. Hatalmas port kavaró videós bejelentésében annak idején arra kérte támogatóit, hogy adjanak neki teret a gyógyulásra ebben a nehéz időszakban, így nem is csoda, ha mindenki arra várt, hogy Katalin hercegné maga tájékoztassa a világot egészségéről. Most eljött végre a pillanat: Katalin hercegné Instagram-oldalán szólt követőihez, őszintén megnyílva állapotával kapcsolatban.

Még nincs vége Katalin hercegné küzdelmének

Az Instagramra posztolt képen Katalin hercegné farmert és blézert viselve támaszkodik egy fa törzsének, tekintetét az ég felé fordítva. A fotóhoz tartozó szövegben a walesi hercegné leírta, hogy borzasztóan meghatották a támogató, kedves üzenetek, amiket az elmúlt hónapokban kapott, és amik segítettek neki és férjének, Vilmos hercegnek átlendülni a nehezebb pillanatokon. „A kezelés szerencsére jól halad, de ahogyan azt mindenki, aki kapott már kemoterápiát, jól tudja, vannak jobb és nehezebb napok. A nehezebb napokon gyengének és fáradtnak érzed magad, és muszáj megadnod a testednek a pihenést. De a jobb napokon, amikor erősebb vagy, szeretnéd a legtöbbet kihozni az állapotodból” – írja Katalin hercegné.

Katalin hercegné hozzátette, a kezelése jelenleg is tart, és az elkövetkező néhány hónapban is kapja majd. Amikor állapota engedi, szeret időt tölteni azokkal a „személyes dolgokkal, amik energiával és pozitivitással töltik fel”, és otthonról dolgozni is tud egy keveset.

A hercegné ezután bejelentette (véget vetve ezáltal a találgatásoknak), hogy részt vesz III. Károly születésnapi parádéján a családdal együtt és néhány nyilvános eseményen is ott lesz majd a nyáron, bár ahogy hozzátette – tudja, hogy a küzdelmének még nincs vége.

„Még tanulom, hogyan legyek türelmes, különösen, ha bizonytalanságról van szó. Megpróbálok mindig az adott napra koncentrálni, figyelni a testem jelzéseit és megengedni magamnak, hogy megadjam az időt, amire a gyógyuláshoz szükségem van. Hálásan köszönöm, hogy továbbra is megértitek a helyzetet és köszönöm azoknak, akik bátor módon megosztották velem saját történetüket” – zárt a kendőzetlen sorokat Katalin hercegné.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images