Mindenkit megdöbbentett Liptai Claudia a friss fotójával: a kórházból jelentkezett be

2024. szeptember 17.
Hatalmas meglepetést okozott Liptai Claudia azzal, hogy egy kórházi ágyból posztolt. Az Instagram- és Facebook-oldalán tudatta a rajongókkal, hogy milyen betegség miatt került kényszerpihenőre.
Liptai Claudia övsömörrel került kórházba

Nemrég Liptai Claudia még arról posztolt, hogy belevágott az életmódváltásba és elkezdett futni, ami fantasztikus hatással volt a testére és a lelkére egyaránt. Ezért is olyan megdöbbentő, hogy a műsorvezető váratlanul a kórházból posztolt.

Liptai Claudia őszintén mesélt a posztjában arról, hogy mi történt vele. Ő maga is meglepődött a történteken és nem gondolta volna, hogy egyik napról a másikra kórházba kerül. Tény, hogy tudatában volt a betegségének, ami egy héttel kezdődött, ugyanis övsömörrel diagnosztizálták.

„Aki már átélte ezt a betegséget, tudja, hogy döbbenetes, semmihez sem hasonlítható fájdalommal jár” – írta Liptai Claudia a bejegyzésében, és bevallotta, hogy a hétköznapi gyógyszerek sajnos nem hatottak nála és a hétvégi műsorok alatt is voltak „embert próbáló pillanatai”.  ITT találod a bejegyzését.

Övsömörrel került kórházba Liptai Claudia

Övsömörrel került kórházba Liptai Claudia

Ám művészként hitt abban, hogy így is képes ellátni a feladatait és figyelmen kívül hagyta a tüneteit, de miután kórházba került, belátta, hogy muszáj a betegségét komolyabb körülmények között kezeltetnie. Liptai Claudia a bejegyzésében azt is kifejezte, hogy mennyire hálás az orvosoknak és az ápolóknak a törődésükért. „Ilyen helyzetben legalább annyira fontos a pszichés segítség és a megnyugtató válaszok” – fogalmazott a művésznő.

Viszont szomorúan tudatta Liptai Claudia, hogy mivel pár napig kórházban lesz, elmaradnak a Játékszínben a Hölgyválasz című előadásai, pénteken pedig már lesz beugró a szerepére, és nagyon köszöni a nézők megértését. Most maximálisan a gyógyulására koncentrál és azt reméli, hogy a hétvégén megújult erővel térhet vissza műsorvezetői feladataihoz.

Forrás: Instagram, Fotók: Central archív