Borbély Alexandra tündéri fotókat posztolt az ikreiről, ahogy játszanak

2024. szeptember 24.
Borbély Alexandrának megint sikerült kiakasztania a cukiságmérőt a legfrissebb képeivel, amiket a lányairól, Elzáról és Franciskáról osztott meg az Instagram-oldalán.
Borbély Alexandra tündéri fotókat posztolt a lányairól

Nemrég arról írtunk, hogy Nagy Ervin és Borbély Alexandra lányai bölcsődések lettek és apukájuk egy szupercuki videón mutatta meg, hogyan indulnak el reggel a kis hátizsákjukkal a napsütésben. A jelek szerint kiválóan érezték magukat, mert a bölcsibe indulás második napja igazán vidáman és jókedvűen kezdődött.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra boldog és büszke szülei tündéri ikerlányaiknak, akikről szerencsére időről időre meg is mutatnak néhány új fotót vagy éppen videót a közösségi oldalaikon. Szinte egész nyáron rendre megörvendeztették a rajongókat a fotókkal, ahogy a család együtt nyaralt Spanyolországban vagy Szlovákiában kirándultak.

Hatalmas nőttek Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikerlányai

Hatalmas nőttek Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikerlányai

Borbély Alexandra nemrég osztott meg két fotót a lányairól. Az egyiken Franciska épp a padlóra helyezett színes csillagokat tanulmányozza egy nagyon édes fehér-piros kockás ruhácskában. A másik fotón Elza egy hatalmas kék léggömbbel játszik, aki egy szintén nagyon csinos szettet visel. Híres anyukájuk odafigyelt arra, hogy egyikük arcát se mutassa meg, de ettől függetlenül igazán szívmelengető, ahogy a két kislány játszik. ITT meg ITT találod a képeket róluk.

Igaz, egyszer már kivételt Borbély Alexandra, és majdnem megmutatta teljesen a bájos lányai arcait. Bár nem egészen szemből vannak a fotón, de így is jól látszik, mennyire hasonlítanak az anyukájukra. Ez tényleg nagy szó, hiszen Borbély Alexandra és Nagy Ervin is elszántan védik a magánéletüket és általában hátulról fotózzák a lányaikat. ITT találod a különleges fotót a lányokról.

Fotó: Getty Images