Borbély Alexandra ikreivel valódi mutatvány az utazás

2024. május 29.
Borbély Alexandra és gyerekei még keresik a harmonikus utazások titkát, de már közel lehet a megváltás.
Borbély Alexandra

Borbély Alexandra is szembesült már a kisgyerekes anyukák egyik legnagyobb rémével, a hosszú autóutakkal. Sokszor egy babával sem egyszerű lemenedzselni azt, hogy időben – vagy nem is időben, csak úgy egyáltalán – odaérjünk egy távoli helyre, kettővel meg aztán még nehezebb a feladat. 

A 37 éves Borbély Alexandra Instagramon osztotta meg követőivel, hogy is néz ki egy útjuk a lányokkal, Elzával és Franciskával a kocsiban. Természetesen Borbély Alexandra és férje, a szintén színész Nagy Ervin is alkalmazzák azt a trükköt, hogy alvásidőben indulnak útnak a gyerekekkel, hátha így nyugalomban lezajlanak az utak. De ez a taktika olykor csak ideig-óráig működik. 

Ezután Borbély Alexandra a meseolvasástól kezdve az éneklésig és az autók mutogatásáig mindent bevet, hogy lekösse a kislányok figyelmét. A stresszes feladat során Borbély Alexandra maga is megnyugtatásra szorul néha, amit Nagy Ervin szokott nyújtani neki, aki útközben természetesen a vezetéssel van elfoglalva. Szerencsésen megérkeztek eddig mindenhova, de elmondása szerint Borbély Alexandra egy-egy ilyen út után mindig megfogadja, hogy soha többé nem utaznak sehova. A kocsiban olvasgató kislányok fotóit ITT tudod megnézni! 

Borbély Alexandra és Nagy Ervin

Borbély Alexandra és Nagy Ervin

Borbély Alexandra, a szlovákiai magyar származású színésznő és Nagy Ervin kapcsolata a színházi világban kezdődött. Szerelmüket jó ideig igyekeztek titokban tartani, aztán 2018-ban az olaszországi eljegyzésükről készült fotókkal vállalták fel kapcsolatukat. 

Nagy Ervin és Borbély Alexandra 2021-ben házasodtak össze, és 2022 októberében pedig megszülettek ikerlányaik, Elza és Franciska.

Forrás: Instagram      Fotó: Centrál archív